Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Sahtekar | Changeling | 2008 | DVDRip | Türkçe Dublaj
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sahtekar | Changeling | 2008 | DVDRip | Türkçe Dublaj
[Resim: 534MV5BOTA1Mzg3NjIxNV5BMl.jpg]

[Resim: screen.png]
[Resim: 398Sahtekar.2008.TR.DVDRi.jpg]

[Resim: imdb.png][Resim: sinemalar.png]

[Resim: info.png]
2008 - ABD
Tür : Dram, Gerilim, Gizem, Suç, Tarih, Psikolojik,
Süre:140 dakika
Yönetmen: Clint Eastwood,
Oyuncular:Angelina Jolie, John Malkovich, Amy Ryan, Jeffrey Donovan, Jason Butler Harner, Colm Feore, Michael Kelly, Gattlin Griffith, Devon Conti, Brian Prescott, Geoffrey Pierson, Geoff Pierson, Umut Shapiro, çekti Richards, Michelle Gunn, Morgan Eastwood, Dalton Stumbo, Ej Callahan, Jim Nieb, Kelly Lynn Warren, Zambak Knight, Cooper Thornton, Kevin Glikmann, Kamis Birney, Michael Dempsey, Frank Wood, Richard King, Gregg Binkley, Mary Stein, Ryan Cutrona, Peter Gerety, Zach Mills, Phil Van Tee, Jeffrey Hutchinson, Clint Ward, Peter Breitmayer, Reed Birney, Asher Axe,
Senaryo: J. Michael Straczynski, - Yapimci: Clint Eastwood, Ron Howard, Brian Grazer, Robert Lorenz,

Kaçirilan oglunun bulunmasiyla birlikte Christine Collins?in (Angelina Jolie) dualari kabul görmüstür. Ancak anneyle oglunun yeniden bulusmasinin karmasasi arasinda Christine bu çocugun kendi çocugu olmadigini fark edecektir. Medyanin ve yozlasmis polis teskilatinin kendisine destek olmaktan çok köstek olmasindan bunalan Christine, aradigi cevaplara ulasmak için kendi basina adimlar atmaya baslayinca hayatini sonsuza dek degistirecek gerçekle yüz yüze gelecektir.

Yer: Los Angeles, yil: 1928. Bir cumartesi sabahi her zamanki gibi isine gitmeye hazirlanan Christine ogluna ?hosçakal? dedikten sonra evden çikar. Aksam isten eve döndügünde oglu evde degildir. Çocugu arama çalismalari bir türlü sonuç vermez. Aylar sonra Christine?nin dokuz yasindaki oglu oldugunu iddia eden bir çocuk çikagelir. Polislerle gazetecilerin telasli kosusturmacasi arasinda duygu karmasasi yasayan Christine, çikagelen çocugun bir gece kendisiyle birlikte evde kalmasina izin verir. Ancak kalbinin derinliklerinde bu çocugun kendi oglu Walter olmadigini bilmektedir.

Konunun arastirilmasi için yetkilileri zorlar ancak bir sonuç alamaz. Bu durum karsisinda çaresiz kalan Christine, aradigi destegi aktivist rahip Briegleb?de (John Malkovich) bulur. Rahip Briegleb oglunu bulma mücadelesinde Christine?e yardimci olacaktir.

Hide Post


Teşekkürler