Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Günde 5-10 Dk Ayırarak Temiz Para
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar
Bilgisayar karşısında gerek okul gerekse eğlence, oyun vs. için baya vakit geçiren biriyim. 5 ay öncesine kadar her ne kadar bazı insanların PTC (Tıkla Kazan) sitelerinde baya para yaptığını bilsem de pek güvenemiyordum internet üzerinden böyle sitelere yatırım yapıp kazanmaya. Benim bir arkadaşın aylık 800-900 dolar para kazandığını görünce, ben de başlayayım dedim ve tabiki onun kadar kazanamasam da yeni olduğum için, gerçekten de sitenin güvenilir ve parayı talep ettiğimizde anında paypal hesabıma yatırdığını gördüm. Site 2008’ den bu yana aktif ve ayda 4000-5000 dolar yapan insanlar var bu sitede. Tabiki süre çok önemli bir faktör, bi anda o kadar para yapılmıyor. Yatırım yaptıkça aylık gelir artıyor ve maksimum 2 senede yüksek meblağda paralar kazanılabiliyor.
Konuya gelirsek sitenin ismi Neobux. Araştırırsanız da görürsünüz PTC siteleri arasında en güvenilir siteler arasında yer almaktadır. Hiç siteye paypal üzerinden para aktarmadan sıfırdan yatırım ile para kazanma olayını maddeler halinde sıralayacak olursak:
• İlk önce siteye kayıt olup kendimize bir hesap oluşturuyoruz. http://www.neobux.com/?rh=74696D6569736D61676963
• Kendi ayarlayabileceğimiz bir saatte hergün reklamlar reset oluyor ve hergün bu reklamlara tıklıyoruz.
• Hesabımızda 2 dolar kadar para biriktirdikten sonra ilk adım olarak 3 ref üye kiralıyoruz. (Ref üyeler random olarak son 5 gün içerisinde en az 11 kere reklamlara tıklama yapmış üyeler arasından seçiliyor ve reflerimiz tıklama yaptıklarında biz de para kazanıyoruz)
• Kiraladığımız refler 1 ay boyunca bizde kalmaktadır ve bir ay sonunda eğer extend seçenegi ile sürelerini uzatmazsak elimizden çıkarlar ve çıkarken de ref başına 0.02 dolar para kesilir hesabımızdan. Bundan dolayı reflerin sürelerini uzatmak çok önemli. Ayrıca autopay seçeneği de mevcut ref sayfamızda. Autopay ile tıkladığı her gün başına %15 daha ucuz biçimde refimizin süresi bir gün uzatılıyor ve tıklamadığı günler tabiki para kesilmiyor hesaptan.
• Tıklama sayıları az olan (averajı 2’nin altında olan) ve 1 hafta boyunca hiç tıklama yapmamış olan reflerimizi 1 hafta sonunda recycle seçeneği ile yenileriyle değiştiriyoruz. Ama bunda aşırıya kaçmıyoruz tabiki çünkü ref değiştirme ücretli ve 0.07 dolar hesaptan kesiliyor bu işlemi uyguladığımızda.
• Yeniden ref kiralamak için bekleme süresi 1 haftadır standart üyeler için ve 1 hafta geçtiğinde eğer alabiliyorsa yeniden ref kiralıyoruz ve ref sayımızı 300’e kadar çıkartıyoruz. (standart üyeler için ref limiti 300’dür.)
• 300 ref ile hesabımızda yaklaşık 100 dolar biriktirdikten sonra 90 dolar ücret ile golden üye oluyoruz. Golden üye olmanın baya avantajları var. Öncelikle standart üyelerde ref limiti 300 iken golden üyelerde 2000’dir. Standart üyeler reflerden tık başına 0.005 dolar kazanırken, golden üyeler tık başına 0.01 dolar kazanır yanı 2 katı... Ayrıca golden üyeler reflerin tıklama istatistiklerini daha ayrıntılı bir biçimde görebiliyor.
• 2000 refe kadar ref sayımızı çıkartıyoruz. Burda önemli olan her gün düzenli olarak reklamları tıklamak, recycle ile düzenli olarak tıklayan üyeleri bulmak (recycle’ı abartmadan) ve reflerimizin sürelerini dolmadan önce uzatmaktır. Bu aşamalardan sonra da aylık düzenli biçimde para kazanabiliyoruz. Sitede gerçi her türlü hesap mevcut ama 2000 refin günlük 2 ortalama ile tık yaptığını varsayarsak ayda:
2000 x 2 x 0.01 x 30 = 1200 dolar gibi bir kazanç sağlanabiliyor.
peki bu para elimize geçiyor mu yada geçiyorsa nasıl geçiyor??
(27-01-2013, 20:04)maslakabi yazdı: [ -> ]peki bu para elimize geçiyor mu yada geçiyorsa nasıl geçiyor??

elinize payza ve paypal ile geçebilir paypaldan ve payzadan kredi kartınıza 7:50 tl ye parayı aktarırsınız hesaba aktarmak ücretsizdir
(27-01-2013, 20:51)basketqoliq yazdı: [ -> ]
(27-01-2013, 20:04)maslakabi yazdı: [ -> ]peki bu para elimize geçiyor mu yada geçiyorsa nasıl geçiyor??

elinize payza ve paypal ile geçebilir paypaldan ve payzadan kredi kartınıza 7:50 tl ye parayı aktarırsınız hesaba aktarmak ücretsizdir

arkadas dogru demıs payza ve paypal ile hesabına aktarılıyor para istedigin gibi kullanabılırsın paypala aktardıkdan sonra ki bu site en buyuk 2 tıkla kazan sitesinden biri dunya uzerındekı %100 guvenceleri var para konusunda
ben bu siteyi biliyorum başka yerde okumuştum bunun botu var :)
peki bu para elimize geçiyor mu yada geçiyorsa nasıl geçiyor??
_________________
Runescape Gold|wow gold|Diablo 3 Gold
<a href='http://Yigido.scalpingrobotsca.click2sell.eu'><img src='http://click2sell.eu/images/paynow_v4.png' border="0" title='Buy' alt='Buy'/></a>

<a href="http://Yigido.skyneteas.click2sell.eu" title="Buy" alt="Buy">Buy</a>

<a href="http://Yigido.skyneteas.click2sell.eu" title="Buy" alt="Buy">Buy</a>
uğraşmak lazımn
güzel taktik aslında