Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Facebook’ta yeni tuzak !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Facebook’ta son günlerde karşısına ’Ne düşünüyorsun’ ve ’Ne var ne yok’ gibi ibareler çıkan kullanıcılar ne yapacağını şaşırdı.

http://cdn.sozcu.com.tr/wp-content/uploa.../16014.jpg

Facebook’ta son günlerde karşısına ’Ne düşünüyorsun’ ve ’Ne var ne yok’ gibi ibareler çıkan kullanıcılar ne yapacağını şaşırdı. Bunları spam zanneden birçok kişi, şifrelerinin ele geçirildiğini düşünüp şaşkınlık yaşadı. Bu hiçbir zararı olmayan uygulama için Facebook’un bir açıklama getirmemesini fırsat bilen işgüzarlar hemen harekete geçti, olayı çarpıtarak uyarı mesajı yayınladı.
Facebook’ta hızla yayılan mesajda şu satırlar yer aldı: “Sayfanızın en üstündeki ’’ne düşünüyorsun’’ yazan yeri bir kontrol eder misiniz. Orada alışamadığınız türden cümleler kurulu ise örneğin; Neler oluyor, Nasıl gidiyor gibi Facebook’a saldıranlar sizi de ele geçirmiş demektir! Sizden gelmiş gibi görünen ve şu kişi şunu beğendi yazan cinsel içerikli videolar yayınlanıyor. Facebook büyük bir açık verdi! Size de gelen bu cinsel içerikli videoları sakın açmayınız! Paylaşalım birbirimizi uyaralım.”
İNANMAYIN !

Elbette bu uyarının bir gerçekliliği yok; zira Facebook’un devam eden çalışması kapsamında bu tip iletileri kullanıcıların görmesi gayet doğal. Telaşa kapılmaya, şifrenizi falan değiştirmenize gerek yok.