Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Fenerbahçe'de Futbolcuların Biletleri kesildi !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aykut Kocaman, M.Gladhbach maçı sonrası soyunma odasında kükredi.
[Resim: FB_1609.jpg]

Avrupa Ligi C Grubu’nda yaptığı 5 maçta hiç yenilmeyen ve topladığı 15 puanla gruptaki 6. karşılaşmasına rekor hedefiyle çıkan F.Bahçe, M’Gladbach’a karşı yedek ağırlıklı bir kadroyla sahadaydı. 6 as oyuncusunu kadroya bile almayan, ideal 11’den sadece Mehmet Topal’ı 11’de görevlendiren teknik direktör Aykut Kocaman, yedeklerin 3-0 gibi net bir skorla rakiplerine boyun eğmesi sonrası soyunma odasında resmen fırtına estirdi.
‘Bu formayı giymek her oyuncuya nasip olmaz. Herkes F.Bahçe formasının ağırlığını bilmeli ve sahada ona göre mücadele etmeli. Sizlere güvendiğim ve inandığım için sahaya sürdüm. Ancak oynadığınız futbolla beni hayal kırıklığına uğrattınız. Kazanmak veya kaybetmek önemli değil. Ama bu kadar kolay kaybetmeyi hazmedemem” diyen Kocaman’ın ‘labaratuar maçı’ olarak gördüğü sınavda hiç beğenmediği Orhan Şam ve Bienvenu’yü sildiği öğrenildi.
sabah saat satar akşam maça çıkar semti eminönü henri bienvenü oley ooho :D... şaka maka bu adamı eminönüde saatçi yapsa kulübe daha çok yararı olur hem madden hem manen :D :S