Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Başkan AKP’liyse sorun yok !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yasaya göre, cinsel tacizden mahkum olan AKP’li Kayıkçı görevden alınmalı. Ama kimse harekete geçmiyor. O hâlâ koltuğunda oturuyor.

[Resim: baskan_ice3.jpg]

Muhalefet partileri CHP ve MHP’nin elindeki belediyelere operasyon üzerine operasyon düzenleniyor. Belediyelerden müfettiş eksik olmuyor. Soruşturma yürütülen illerde ve ilçelerde başkanlar açığa alınıyor. Ancak AKP’li belediyelere dokunan olmuyor… Bunun son örneği ise Yozgat’ta yaşandı.
Yanında çalışan kadın şikayet etti
AKP’li Hanifi Kayıkçı (58), 2009 yılında Yozgat Büyükkışla Belediye Başkanı seçildi. Kayıkçı, yanında çalışan M. G.’yi (31) taciz ettiği iddiasıyla Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. Mahkeme, AKP’li Belediye Başkanı Kayıkçı’yı, Yozgat ve Ankara’da gerçekleştirdiği ‘cinsel tacizden’ suçlu buldu. ‘Eylemin zincirleme şekilde işlendiği’ sonucuna varan mahkeme, Kayıkçı’ya önce 2 yıl ceza verdi. Ancak ‘kamu görevinin ve hizmet ilişkisinin kötüye kullanılması’ nedeniyle ceza artırıldı. AKP’li Başkan Kayıkçı, “cinsel taciz”den 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Görevden el çektirilmesi gerek…