Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: İşte Kaka’nın kararı !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Brezilyalı yıldız kararını verdi.

[Resim: kaka_160.jpg]

Jose Mourinho’nun bir türlü gözüne giremeyen ve son olarak Kral Kupası’nda Alcoyano ile oynanan maçta ilk 18′e alınmayan yıldız oyuncu, ayrılmaya karar verdi.
Radyospor’da yer alan habere göre; Kaka, menajerine Real Madrid’den ayrılacağını ve kendisini isteyen takımlarla görüşmeye hazır olduğunu söyledi. Brezilyalı yıldızın babası ise ”Kaka’nın Avrupa dışına çıkmak istemediğini ve Corinthians’dan teklif almadıklarını açıkladı.
İtalyan basının da çıkan haberlerde, Kaka ile ilgilenen en ciddi kulübün New York Red Bulls olduğu belirtildi. Bu sezon istediği seviyeye bir türlü gelemeyen Milan’ın da eski oyuncusunu kiralama yoluna gidebileceği de iddia edildi.
Öte yandan yaz aylarında Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın Kaka’ya sarı-kırmızılı formayı giydireceği iddia edilse de Ujfalusi’nin sakatlığından sonra rota defans oyuncusuna kaymış ve bu transfer gerçekleşmemişti.
Çilek transferini gerçekleştiremeyerek taraftarın beklentilerini karşılayamayan Başkan Ünal Aysal’ın Kaka için ocak ayında tekrardan transfer harekatına geçeceği iddia ediliyor.