Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: 14 yıllık rövanş!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Şampiyonlar Ligi’nde 1998-1999 sezonu… Juventus, Rosenborg ve Athletic Bilbao ile B Gurubu’nda yer alan Cimbom, ilk 5 maçta 8 puan toplarken, son hafta Bilbao’ya 1-0 yenildi. İlk 5 haftada 5 beraberlik alan Juventus ise Rosenborg’u 2-0 devirdi. Bu sonuçlarla Bilbao dışındaki 3 takım da 8′er puana ulaştı. Kupa 1′de çeyrek finale yükselen takım ise üçlü averajla belirlendi. Juve, artı iki averajla ilk sırada yer aldı. Sıfır averaja sahip temsilcimiz, ikinci sırada kaldı. İtalyanlar yoluna devam ederken, Cimbom ve Rosenborg havlu attı.
HER ŞEY GALATASARAY’A BAĞLI
Aradan geçen 14 yılın ardından yine benzer bir durum yaşanıyor. Ancak bu kez tablo, Galatasaray’ın lehine oluştu. Nitekim CFR Cluj’la birlikte 7 puana sahip olan Cimbom, rakibine karşı ikili averajda önde bulunuyor.
Galatasaray, son hafta Braga’ya deplasmanda kaybetse bile Romanya temsilcisinin de İngiltere’de Manchester United’a mağlup olması durumunda, ikili averaj üstünlüğü nedeniyle gruptan çıkacak. İki takımın beraberliği halinde aynı senaryo gerçekleşecek. Braga’ya kaybedilmesi ve Cluj’un puan alması durumunda ise temsilcimiz Avrupa’ya veda edecek.
Arena’da oynanan karşılaşmada Cluj’la berabere kalan Galatasaray, deplasmanda Romen ekibini 3-1′lik skorla devirmişti.

[Resim: gs_manu_sevinc_160.jpg]