Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: 2 saniyede pes ediyoruz!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İnternetin hızla büyümesinin ardından kullanıcılar da daha sabırsız hale geldi. Gelinen noktaya baktığımızda kullanıcılar iki saniyelik takılmaya bile tahammül edemiyor. İnternet üzerinden bir video izlerken iki saniye kadar takılma bile artık kullanıcılara çok fazla geliyor.
University of Massachusetts tarafından, 6.7 milyon farklı kullanıcı arasında yapılan araştırmaya göre, internet üzerinden video izlemek isteyen insanların büyük bir çoğunluğu, videonun açılmasını yaklaşık iki saniyeden fazla bekleyemiyor ve başka bir videoya geçiyor. Bu süre, en fazla beş saniyeye kadar uzayabiliyor. İnternet üzerinden izlenen kısa klipler için bekleme süreleri bu kadar azalmışken, halen bir grup kullanıcı izleyecekleri uzun filmler için daha uzun süreler beklemeyi göze alabiliyorlar.
Araştırmanın ortaya çıkardığı bir diğer nokta ise, fiber, kablo ve DSL kullanıcılarının diğer internet kullanıcılarına göre daha sabırsız olduğu zira özellikle mobil internet kullanan kişilerde, bekleme oranı çok daha yüksek sürelere ulaşabildiği gözlemlendi.


[Resim: 6281incio4780578.jpg]