Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Kızını Etkileyen Erkeğe 115 Milyon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hong Kong'tan Gelen İlginç Bir "Ödül" Haberi, Sosyal Medyada Günün Konusu Oldu
Hong Kong'lu bir işadamı, lezbiyen olmasını istemediği kızını etkileyecek zengin ya da yoksul, fark etmez dediği bir erkeğe tam 115 milyon TL ile ödüllendireceğini duyurdu.
Ülkenin en zengin işadamlarından biri olarak bilinen Chao Sze-tsung isimli işadamı, lezbiyen olan kızının Fransa'da 7 yıllık kız arkadaşı ile evlenmesinin üzerine, kızını bir erkekle evlendirmek için harekete geçti...
Kızının lezbiyen bir evlilik yapmasını sindiremeyen milyarder işadamı, "Zengin ya da yoksul, hiç fark etmez, kızımı baştan çıkaracak erkeğe 500 milyon Hong Kong doları vereceğim" dedi.( 500 milyon Hong Kong Doları, 115 milyon TL... )
[Resim: kizini_etkileyen_erkege_110_milyon_h7867.jpg]
Ülkede emlak, finans, nakliye, mimarlık, inşaat ve birçok alanda yatırım amaçlı işler yapan zengin işadamı, 33 yaşındaki kızı Gigi Chao'nun bir kadınla evlenmesini "yanlış" bulduğu için böyle bir adım attığını dile getirdi.
İşadamı Chao, şayet kızını etkileyecek bir damat adayı bulursa, ödülün yanı sıra iş kurması için de yardımcı olacağını ifade etti.
"Tek arzum; kızımın normal bir erkekle evlenmesi. Ödül parasını kendi işini kurmak için yeteneği bulunan, ancak semayeye sahip olmayan birini bulmak için veriyorum."
Hong Kong'a Gitmek Farz Oldu :D
ohoo kuyruk oluşmuştur bile Türkiyeden de gidenler vardır bile :D
(27-09-2012, 20:48)oguzzz96 yazdı: [ -> ]
ohoo kuyruk oluşmuştur bile Türkiyeden de gidenler vardır bile :D

Elimizi çabuk tutmamız lazım oguz :;N: :D
karıda tip yokki parayı aldımı kacar baska karıya giderim ben olsaydım
oha be :)
Nefes alsın yetere noldu la :D tip yokmus !! :DDD