Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Transformer Pad Infinity Ülkemizde
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dünyanın ilk Full HD Android tableti Türkiye'ye adımını attı.
ASUS Transformer Pad Infinity, dünyanın ilk Full HD Android™ tableti olarak mobil eğlence dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. Hareketli hayatı seven ve interneti oyun, video, sörf gibi amaçlarla yoğun kullanan kullanıcıların mükemmel dostu olan bu tablet, bu ay içerisinde (Eylül 2012) raflardaki yerini alacak.
Transformer Pad Infinity, ayrılabilen dock ünitesi ile tablet formundan çıkarak dizüstü bilgisayara dönüşüyor ve 14 saate varan pil ömrü sunuyor. QWERTY klavyesi, çok dokunuşlu touchpad’i ve USB/SD kart girişleriyle de verimliliği artıyor.
[Resim: transformer-pad-turkiyede.jpg]
1.6GHz’de çalışan Transformer Pad Infinity ekstra pil-tasarrufu, aktif bekleme, müzik ve video gibi düşük-enerjili görevleri yerine getirebiliyor ve işletim sistemi ile uygulamalar arasında şeffaf olarak çalışarak kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Dört-çekirdekli işlemcisi, 16:10 en-boy oranı, 1920 x 1200 gerçek çözünürlük ve Full HD videoları izlemek, en son HD oyunları oynamak ve ayrıca internette gezinmek için (ekrana yerleştirilmiş ultra-parlak Super IPS+ teknolojisi sayesinde hem açık hem de kapalı alanlarda) mükemmel olan 178-derece genişliğinde görüş açısı sunarken inanılmaz Full HD deneyimi de yaşatıyor.
[Resim: infinity-pad-turkiye.jpg]
Transformer Pad Infinity, ilk olarak ZENBOOK™ ve Transformer Pad Prime’la açığa çıkan ASUS Zen felsefesini karakterize eden güzel bir metalik tasarımla mükemmelleştirildi ve iki şık renkte piyasaya sunuldu: Ametist Grisi ve Şampanya Sarısı. Transformer Pad Infinity, güçlendirilmiş alüminyum konstrüksiyonu sayesinde sadece 8,5 mm inceliğinde ve 598 gr. ağırlığında.
Bütün gün yanınızda taşıyabileceğiniz bu rahatlığa, dock’suz 599 USD+KDV ve dock’lu 699 USD+KDV fiyatla sahip olabilirsiniz.