Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Ifa 2012: Evimdeki Dijital Dünyada Kendimi Koruyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tüketici elektroniği fuarı IFA 2012' de yer alan Kaspersky Lab, tüketici cihazlarının ağlara erişiminin artmasıyla birlikte oluşan sorunlara karşılık eni çözümlerini tanıtıyor.

Tüketici elektroniğinden ev eşyalarına kadar her ağ bağlantılı ürün artık internete açılıyor. Diğer yandan, bu akıllı cihazlar kullanıcılara, ev ağlarının karmaşıklığı ve güvenliği hakkında giderek artan sorunları beraberinde getiriyor. IFA 2012'de Kaspersky Lab, tam da bu konulara değiniyor ve akıllı cihazlar için, akıllı güvenlik ipuçları sunuyor.

At home in the digital world: Safeguarding Me ("Evimdeki Dijital Dünyada: Kendimi Koruyorum")sloganıyla pazara sunulacak en son sürüm amiral gemileri konumundaki yazılımları tanıtan Kaspersky Lab, Kaspersky Internet Security 2013 ve Kaspersky Anti-Virus 2013 ile birlikte ev kullanıcıları için en son çözümlerini de sergiliyor. Kaspersky Lab, aynı zamanda, kendinizi, dijital dünyada evinizde kendinizi nasıl koruyacağınıza dair ipuçları da sunuyor.

Evler akıllandıkça sorunlar artıyor

Sadece bu yılın ilk çeyreğinde, Kaspersky Lab, bir milyar bilgisayar tehdidi keşfetti ve yok etti. Bu dalga, her dört internet erişimli evden üçüne yayılarak, özel yaşam çemberlerimize çoktan giriş yaptı. Alman Elektrik ve Elektronik Sektörü Merkez Birliği (ZVEI) tarafından yapılan bir araştırmaya göre, TV'lerin %21'i internet erişimi imkanına sahip. Tüketici elektroniği ve bilgisayar teknolojisi arasındaki bu yakınlaşmanın olumsuz bir geri dönüşü olarak ise cihazların saldırıya açık hale gelmesi göze çarpıyor.