Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Şehit Evine Ziyaret
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Bağlar köyü ile Zorgeçit köyleri arasında, bölücü terör örgütünce askeri konvoyun geçişi sırasında patlatılan mayın ve akabinde çıkan çatışma sonucu şehit olan İbrahim Yıldız'ın ailesini ziyaret etti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, yola döşenen patlayıcının askeri konvoyun geçişi sırasında patlaması ve ardından çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki Uzman Erbaş İbrahim Yıldız'ın baba ocağını ziyaret ederek başsağlığı temennisinde bulundu. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Ak Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Ak Parti Yozgat Eski Milletvekili Abdulkadir Akgül, Ak Parti İl ve İlçe teşkilatı, sivil toplum kuruluşları şehit babası Halil Yıldız, anne Sema Yıldız'a ve kardeşi Vahit Yıldız'a baş sağlında dileğinden bulundu.

Şehit İbrahim Yıldız'ın ailesine başsağlığı temennilerinde bulunan Bozdağ, daha sonra Sarıkaya ilçesine hareket ederek, Sarıkaya Belediyesi tarafından organize edilen toplu açılış programına katılmak için Yerköy'den ayrıldı.