Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Manken Aslı Baş'ın Babası: Hakim ve Savcılara Güveniyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Manken Aslı Baş'ın babası Mehmet Yavuz Baş, kızının ölümüyle ilgili ortaya çıkan bilirkişi raporu hakkında, "Biz intihar olmadığını başından beri biliyorduk. Çünkü kızımız hayat dolu bir insandı. Türk hakim ve savcılarına güveniyorum. Sorumlular hak ettiği cezayı alacak." dedi.

Manken Aslı Baş, 21 Temmuz 2010 tarihinde saat 02.30 sıralarında, turizmci Ahmet Bayer'in Yalıkavak Beldesi Clup Flipper Tatil Köyü içindeki villasının 7.5 metre yüksekliğindeki balkonundan düşerek öldü. Genç mankenin ölümü ile ilgili olarak dün ortaya çıkan bilirkişi raporunda, "Kadın düşmüyor, atlamıyor, atılıyor" ibaresi yer aldı. Bu rapordan sonra savcılık Ahmet Bayer ve oğlu Hakan Bayer'i gözaltına aldı.

Bu gelişmeler üzerine Aslı Baş'ın babası Mehmet Baş açıklamalarda bulundu. Başından beri kızının intihar etmediğine inandığını belirten Baş, "Benim kızım intihar edecek bir insan değildir. Doğayı seven bir insandı. Onu bilen tanıyan bir kimse 'o intihar eder' demez." dedi. Hukuki yolları sonuna kadar zorlayacaklarını belirten Baş, "Bütün deliller intihar etmediği yönünde. Türk hakim ve savcılarına güveniyorum. Sorumlular hak ettiği cezayı alacak." dedi.

Zaman zaman kızını rüyalarında gördüğünü belirten Baş, "Asker elbisesi ile göründü. Abisi Mustafa onun yerine hacca gitti. Daha sonraları da rüyamızda çok gördük. Her cuma kabrine gidiyoruz." şeklinde konuştu.