Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Paydaş'tan Zafer Bayramı Mesajı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Şanlıurfa İl Başkan Vekili Aydın Paydaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Geçmişte ülkeyi bölmek isteyen güçlere karşı ortaya konulan mücadele azminin bugün de aynı güç ve kararlılıkla devam ettiğini bildirdi…

Paydaş 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu Bayram nedeni ile sarf ettiği, "Birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugünde bozmak isteyen bazı güçler olacaktır. Ancak, bu güçlere karşı 90 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugünde aynı mücadeleyi verme kararlılığı ve azmiyle. Milletimizi bölmek isteyen teröre karşı hep birlikte, kardeşliğimizi koruyarak mücadele edeceğiz." Demiştir.

Bizde Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun izinden giderek "30 Ağustos'un, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının kazandığı ve Büyük Zafer'in taçlandığı gün olduğunu bildiğimizi belirten, Paydaş, şöyle devam etti: "30 Ağustos, aynı zamanda özgür, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti ile Atatürk ilke ve devrimlerinin başlangıcının simgesidir. 30 Ağustos, ulusumuzu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin bir araya geldiği; yan yana, omuz omuza mücadele vererek zafer destanının yazıldığı gündür. 30 Ağustos Zafer Bayramı hem cumhuriyete ve hem de demokrasiye açılan bir kapı, hem de çoğulculuğa ve çok sesliliğe giden yoldur. 30 Ağustos, Atatürk ilke ve devrimlerinin filizlenerek kök salmaya başlayacağı sürecin yolunu açan Zafer Bayramı'nın tarihe kaydedildiği gündür.

Birlik ve beraberliği geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen bazı güçlerin olacağına dikkat çeken Paydaş, bu güçlere karşı 90 yıl önce nasıl mücadele edildiyse bugünde aynı mücadeleyi verme karar ve azminin olduğunun altını çizdi.

Paydaş, "Milletimizi bölmek isteyen teröre karşı hep birlikte, kardeşliğimizi koruyarak mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gününü de kutlayarak, başta Büyük Zafer'in Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet anarken, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." Dedi…