Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: ICT Summit Eurasia - Bilişim Zirvesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bu yıl 12'ncisi düzenlenen ICT Summit Eurasia - Bilişim Zirvesi 11-13 Eylül 2012 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılan ZyXEL Türkiye yöneticileri, yapacakları sunumlarla kablosuz iletişim çözümleri ve İnternet'te güvenlik konularında katılımcıları bilgilendirecek.

Ülkemizin önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL Türkiye, ICT Summit Eurasia - Bilişim Zirvesi '12'ye katılmaya hazırlanıyor. 11-13 Eylül 2012 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde 'Sonraki Adım' teması ile gerçekleştirilecek etkinliğin sponsorları arasında yer alan ZyXEL Türkiye, bilişim sektöründen profesyonellerle bir araya gelerek, sektördeki son gelişmeler doğrultusunda geliştirilen yeni çözümler hakkında katılımcıları bilgilendirecek.

Etkinliğin ikinci günü olan 12 Eylül Çarşamba günü saat 14.00'te başlayacak teknoloji sunumlarında söz alacak olan ZyXEL Türkiye Servis Sağlayıcı ve Dijital Ev Kıdemli Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Şamil Doğan, "Evimizden İş Yerlerimize Kablosuz İletişim Çözümleri" başlıklı bir sunum yapacak. Doğan, kablosuz teknolojilerin dünü, bugünü ve yarınını değerlendireceği sunumunda, ZyXEL çözümlerinin yanı sıra iyi bir kablosuz iletişim için nelere dikkat edilmesi gerektiği konusuna da değinecek. ZyXEL Türkiye Kurumsal Çözümler Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Ömer Faruk Erünsal ise, "İnternet ve Yerel Ağ Güvenliği" başlıklı sunumunda, İnternet'ten ve yerel ağdan gelen tehditlerin evrimi, İnternet güvenlik algısında yaşanan değişim ile ZyXEL çözümleri hakkında bilgi verecek.