Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Heyecan Kaldığı Yerden Devam Ediyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İKİ DÜNYA ARASINDA BU AKŞAM İTİBARİYLE HAFTAİÇİ HER AKŞAM SAAT 19.30'DA SAMANYOLU TELEVİZYONUNDA SİZLERLE….

SAMANYOLU TELEVİZYONUNUN UZUN SOLUKLU DİZİSİ İKİ DÜNYA ARASINDA Bayram HAFTASINDA YAYINLANAN ÖZEL BÖLÜMLERİNİN ARDINDAN HEYECAN DOLU BÖLÜMÜYLE BU AKŞAM BAŞLIYOR

'İki Dünya Arasında' dünya meselelerinden, günlük yaşama birçok konuyu ele alarak herkesin kendisinden bir parça bulacağı bir dizi ile seyircinin karşısına çıktı.

Ramazan Bayramı Haftası boyunca bugüne kadar yayınlanmış özel kolaj bölümler ile seyirciyle buluşan dizi bu akşam itibariyle yeni saatinde kaldığı yerden devam edecek.

Yönetmenliğini Tolga Çetin'in yaptığı başrollerini, İnanç Ömer Benlioğlu, Meltem Dağ, Ahmet Bozkuş, Sevinç Kumaş, Filiz Kaya, Yavuz Çetin, Nesrin Yıldırım, Mehmet Yücel Özkal, Cengiz Okuyucu, Çiğdem Çelen Yılmaz, Candoğan'ın paylaştığı dizi Pazartesi itibariyle 19.30 da seyircinin karşısına çıkacak.

Bu akşam yayınlanacak 36.bölümde yine heyecan doruğa çıkacak. Bu bölüm de Ömer gerçek annesinin kim olduğunu öğrenecek mi? Aslı'nın üvey annesi Meral, Sahra hakkında kimden bilgi almaya çalışacak? Recai ile Murat'ın arasında ne gibi problemler yaşanacak? Nisan'ın down sendromlu olarak doğacak olan çocuğu ile ilgili düşüncelerindeki değişiklik ne olacak?

Seyirci tüm bu soruların cevabını bu akşam bulacak.