Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: L.A. Noire: Complete Edition
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 1.jpg]

Oyun dünyasının gelişiminin teknoloji ile doğru orantılı olmasına karşılık her zaman aynı seviyede bir ilerleme göreme şansınız olmuyor. 10 yıl öncesindeki grafiklerin yanında, oynanıştaki yenilikler, daha ilginç IP’ler ve daha önce düşünülmemiş özellikler, farklı oyun türlerinde değişik şekillde karşımıza çıksa da ne yazık ki bu durum ender olarak görülüyor.

Portal, Dargon Age, Batman gibi oyunlar bu tarz yenilikçi yaklaşıma sağlam birer örnek olurken, hepsinin genelden ayrılan yanı belki bir belki iki tane olmakla yetiniyor. Ya oynanış mantığındaki değişikliklerden dolayı ya da görselliklerindeki üstün gelişmelerden dolayı bizlere farklı alanlarda farklı tadlar sunuyor bu oyunlar. Hepsi kendi alanında birer liderken onları "neredeyse" kusurusuz yapmasına sebep olan eksileri de yok değil. Tıpkı L.A. Noire gibi.

Yeni bir çağa geçiş
2011’in mayıs ayında sadece konsollar için piyasaya çıkan RockStar oyunu ile ilgili herkes, oyunun kendilerine neler sunacağını çok merak ediyordu. İlk videosu ve haberinden itibaren oyun dünyasının büyük dikkatini çeken L.A. Noire’in en büyük özelliği ise oyun çıktığında daha net anlaşıldı. L.A. Noire de, tıpkı demin saydığım oyunlar gibi, yenilikçi bir oyundu.

Teşekkürler
Eline saglık Cok güzel bir Makale Olmuş..