Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Yazıcıdan Et Basabileceksiniz ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Milyarder yatırımcı tarihi değiştirmek için kolları sıvadı.
Örneklerini bilimkurgu filmlerinde bile göremeyeceğiniz uçuk teknolojiler yavaş yavaş gerçek olmaya başladı. Şimdiye kadar etinizi nereden almayı tercih ettiniz? Bir çok kişi bu sorunun cevabına klasik olarak, kasap ya da market cevabını verecektir. Teknoloji, yakın gelecekte etinizi kendi evinizde basmanıza yardımcı olabilir.
Son yılların popüler teknolojilerinden 3D baskı, sistemleri, bisiklet ve sanat eseri gibi ürünlerden sonra şimdi de dünya tarihini değiştirecek bir proje için hazırlanıyor. Milyarder Peter Thiel, 3D baskı cihazları üzerinden et üretebilecek bir sisteme 350 bin dolarlık yardımda bulundu. Modern Meadow adlı oluşum, bio teknolojiyi kullanarak 3D yazıcılar üzerinden et üretebileceklerini iddia etmişti.
[Resim: et-yazici.jpg]
Milyarderin destekleri ve modern bilimin sundukları sayesinde, yakın gelecekte artık kasaplık sadece kalbur üstü bir zevk haline gelebilir. Öte yandan, benzer bir sistem sadece sulu yemekler ve sosyaları üretmek için hazırlanmaya başlamıştı. Kullanıcılar, restoranttan sipariş verince firma yazıcıya onay kodunu yollayacak cihazsa içerindeki malzemeleri kullanarak yemeği basabiliyordu. Prototip aşamasındaki cihaz çalışsa da her evdeki yazıcılara sürekli olarak malzeme doldurmak büyük bir sıkıntı yaratıyor.
bi bu kaldı zaten yapmadıkları :D
teşekkürler bilgi için :D
ahahah :D ilginc bi bilgi :D
bi bu eksikti =D