Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Premium Rütbeleri ( Genel Anlatım )
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Admin
Forum genelinde tüm yetkilere sahip kişilerdir. Her türlü düzenleme ve Yönetim içi degişikliklerde söz sahibi olan kişilerdir.

Yönetici
Forumda adminlerden sonra en yetkili kişilerdir.Gerek kişilik gerek yaptıkları olarak örnek olması greken kişilerdir.Forumdaki genel sorunlar ve şikayetlerle ilgilenmektedir.S.modlardan farklı olarak BAN atma yetksi ve özel panelleri bulunmaktadır.

Süper Moderatör
Moderatörlük görevinde başarılı olmuş sadece kendi bölümü degil bi arada tüm forumla ilgilenebilecegini kanıtlamış olan kişilere verilen rütbedir.Forum genelinde Edit,kilit,Konu tasıma, editleme yetkisi verilmiştir.

Moderatör
Deneme Moderatörlük görevinde başarılı olmuş kişilere verilen rütbedir.Editörü oldugu bölümle yakından ilgilenmelidir.Edit, kilit vb. yetkilere sahiptir.

Deneme Moderatör
Yönetime yeni girmiş olanlara verilen rütbedir.Deneme Sürecindedir.Onlara Sadece Bir Bölüm Verilir.Ve O Bölümde Sadece Denenmektedirler.

Etkin Üye
Sitede diğer üyelerden daha fazla aktif olan ve belirli koşulları sağlayan üyelere özel verilen rütbedir, bu rütbe sayesinde ayrıcalıklı bölüme ulaşma hakkı doğar.

Premium Üye
Vip Üye Belirli Bir Fiyat Karşılığında Satın Alınıp Diğer Üyelerden Farklı Özellikleri Olan Özel Üyeler.

Cracker
Cracker Premium Kırma İşinde Başarılı Olan Kişilerdir.Forumdaki Görevi VİP Accountlar Bölümünde Paylaşımda Bulunmaktır.Nadir Olarak +18 Adult Hesap Paylaşımı Yapmaktadırlar.Nadir Bulunur :)

Güncellendi.!
Teşekkürler Güncelleme İçin.
teşekkürler
teşekkürler
Teşekkürler
teşekkürler
güzel anlatım teşekkürler
tesekkurler.
tesekkurler.
tesekkurler.
Teşekkürler.
teşekkür
teşekkür
Teşekkürler
teşşekkürler
Bilgilendirme için teşekkürler. :)
Sayfalar: 1 2 3