Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Fenerbahçe'nin Sır Gibi Sakladığı Transferi!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Topuk Yaylası'nda ve Avusturya kampında isteksiz olan Moussa Sow'un Dia'nın yanına Katar'a gitmek istediği bildirildi. Eğer Sow ayrılırsa Gomis hemen imza için İstanbul'a gelecek.
Fenerbahçe 'nin gündemindeki en ciddi isimlerden olan Bafetimbi Gomis konusunda yönetim ser verip sır vermeden çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.
Moussa Sow 'un yanı sıra geçen sezonun en büyük hayal kırıklığı yaratan isimlerinden biri olan Bienvenu'nun de gönderilmesi beklenirken, bu oyuncuların takımdan ayrılmasının ardından sarı-lacivertlilerin Gomis'i kadrosuna katmasına kesin gözle bakılıyor. Gerek Topuk Yaylası, gerek Avusturya kampı gerekse İstanbul'da yapılan çalışmalarda formsuz ve isteksiz görüntüsüyle dikkat çeken Sow'un gönderilmesine kesin gözle bakılıyor.
[Resim: 250781_bafetimbi-gomis,.jpg]
Sow'u şu ana kadar harcanan 12 milyon Euro bedeli tahsil ederek Katar'a satmayı düşünen Fenerbahçe, forvet konusunda yine arayışlara girdi. Sarı-lacivertli takım Senegal asıllı Fransız golcünün transferini bitirmeye çok yakın. Gomis için Rubin Kazan'ın teklifini reddeden Fransız kulübü, Fenerbahçe'nin yaptığı beş milyon Euro'luk teklifi yükseltmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Tarafların önümüzdeki günlerde orta yol bularak bu transferi bitirmesi bekleniyor.Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sırada Gomis olduğu, özellikle başkan Aziz Yıldırım'ın da kadroda görmek için arzuluğu olduğu fuleli golcü için bonservis pazarlığının
6 Ağustos 1985'te doğdu. Saint Etienne'de 161 maçta 47 gol attı. 2009'da O.Lyon'a transfer oldu, 80 maçta 26 gol attı. 6 kez Fransa Milli Takım forması giydi, 2 gol attı.