Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Nexus Q'nun çıkış tarihi ertelendi!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 20120801061256_nexusq.jpg]Google'ın haziran ayı sonunda düzenlediği geliştiriciler konferansı Google I/O 2012'de tanıttığı sosyal müzik ve video oynatıcısı Nexus Q'nun piyasaya resmi çıkış tarihi ertelendi.

Google'ın tüketicinin karşısını çıkan ilk donanım ürünü olan ve ABD'de üretilen Nexus Q ile ilgili olatak Google'dan yapılan açıklamada, erteleme kararının cihaza daha fazla özellik katabilmek için alındığı belirtildi.

Google'ın sosyal ağlar, müzik ve video paylaşımına izin veren oynatıcısının ne zaman tüketicinin karşısına çıkacağıyla ilgili resmi bir tarih verilmezken, Google'ın uygulama mağazası Google Play Store üzerinden alınan ön siparişler de durduruldu.

FİYATI DA DÜŞEBİLİR
Ön sipariş veren tüketicilere şu anki modelin gönderilmeye devam edileceği öğrenilirken, Nexus Q ile ilgili ilk deneyimlerin yarattığı hayal kırıklığını aşabilmek için Google'ın yeni versiyona daha farklı özellikler ekleyeceği ve 299 dolarlık fiyat üzerinden ön siparişlerin aldındığı Nexus Q'un fiyatının da aşağı çekeceğigelen ilk haberler arasında.

Ethernet, Bluetooth ve NFC bağlantı özelliklerine sahip olan Google Nexus Q, tüm Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerle kontrol edilebiliyor, internet bulutu üzerinden onlarla veri alışverişi yapabiliyor.
Umarım Düşer.