Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Artık bütün televizyonlar akıllı!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 20120731034851_media_pro_side1.jpg]ASUS’un TV alıcılı yeni medya oynatıcısı O!Play Media Pro, çok sayıda dosya biçimi ile uyumluluk, yüksek hızda ağ erişimi, birçok canlı yayın hizmetine erişim ve diğer cihazlarla içerik paylaşımını kolaylaştırma gibi özellikleriyle bütün televizyonları birer akıllı TV haline getiriyor.

Dünya büyük bir hızla her şeyin dijital olduğu ve internet ile iç içe çalıştığı ev eğlence sistemlerine kayarken, ASUS O!Play Media Pro medya oynatıcı da O!Play yetenek yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Entegre dijital TV alıcısı tüm televizyonlara anında dijital yetenekler kazandırırken cihazın güçlü çoklu ortam motoru da tam uyumluluğu sağlamak için 50’den fazla formatı destekliyor. Kablosuz-N ile Gigabit Ethernet, HD içeriği kolaylıkla indirmeyi ve aktarımı desteklerken, zengin ve gerçek zamanlı eğlenceye de hızla erişim sağlıyor. Ayrıca ASUS’a özgü O!Direct ve O!MediaShare fonksiyonları, O!Play Media Pro’yu masaüstü bilgisayarlardan tabletlere, hatta akıllı telefonlara kadar çeşitli aygıtlara bağlıyor. Aygıt yazılım güncellemeleri, platformun daima güncel kalmasını garanti edip, tüketicilerin daha huzurlu olmasını ve uzun vadeli fayda elde etmelerini sağlıyor.

Medya oynatıcı ile TV alıcı bir arada
O!Play Media Pro’nun güçlü kodlayıcısı, 50’den fazla medya formatını destekleyerek tüketicilere geniş bir içerik yelpazesiyle uyumluluk sunuyor. Dahili DVB-T dijital TV alıcısı, kullanıcıların tüm dünyada standart bir formata dönüşen dijital TV yayınına geçmesini sağlıyor. Kullanıcılar dijital TV’yle DVD kalitesindeki yüksek ekran çözünürlüklere, CD-kalitesinde sese, interaktif içeriğe ve veri hizmetlerine erişebiliyor. O!Play Media Pro, herhangi bir televizyonu dijital bir televizyona dönüştürmekle kalmıyor, aynı zamanda TV alıcı olarak kullanıldığında yedi güne kadar olan içerik programına önceden ulaşmaya imkân tanıyan sezgisel Elektronik Program Kılavuzu’yla (Electronic Program Guide – EPG) iki katı avantaj sağlıyor.

Kablosuz-N ve Gigabit Ethernet ile yüksek hızlı Online eğlence
O!Play Media Pro, her türlü online içerik ve hizmetlere anında erişim sağlayarak tamamen dijital evler yaratmak için özel olarak tasarlandı. Aygıt ayrıca, son derece büyük olabilen HD dosyalara hızlı bağlanıp bu dosyaların herhangi bir aksama olmadan iletilmelerini mümkün kılmak için özel olarak tasarlandı. Bu amaçla 802.11n Wi-Fi ile birlikte, kablolu kurulumlar için bir Gigabit Ethernet LAN bağlantısı da içeriyor. Kullanıcı arayüzü, YouTube XL, Acetrax, Facebook, DailyMotion, Picasa ve düzinelerce radyo ve TV kanalı da dahil olmak üzere birtakım popüler hizmetlere doğrudan erişim de sağlıyor. Yüksek hızlı bağlantı standartlarıyla O!Play Media Pro, hızlı ve arabellek kullanmaksızın HD içerik akışı sağlarken hızlı dosya indirme sağlıyor ve online performanstan da ödün vermiyor.

Genişletilmiş çoklu ortam merkezi ve diğer cihazlardan kolay aktarım
Olağanüstü O!Direct ve O!MediaShare teknolojileri, tüketicilerin sadece birkaç tıklamayla masaüstü ve dizüstü bilgisayarlardan, tabletlerden ve akıllı telefonlardan, O!Play Media Pro aracılığıyla kendi oturma odalarındaki televizyonlara kolayca içerik aktarıp çalıştırmasını mümkün kılıyor. O!Direct, medya dosyalarının sadece bir tuşa dokunarak kablolu ya da kablosuz bağlantılar aracılığıyla görüntülenmesini sağlıyor ve fiziki bir USB belleğe duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. O!MediaShare uygulaması (Android mağazasından ücretsiz olarak indirilebilir) tablet bilgisayar ve akıllı telefonlar gibi mobil aygıtlardaki içeriğin büyük ekrana kablosuz aktarımını sağlayarak, bu cihazları O!Play Media Pro aracılığıyla HDTV’ye bağlıyor.

ASUS, O!Play Media Pro’yu çoklu ortam ve online eğlencelerdeki son gelişmelere paralel olarak güncel tutmak ve kullanıcıların mümkün olan en yeni ve en dolu dolu eğlencenin keyfine varmalarını sağlamak için daima aygıt yazılımı güncelleştirmeleri sunuyor.

Özellikler:


Desteklenen video formatları

MPEG1/2/4, H.264, VC-1, RM/RMVB, XVID

Desteklenen video dosyası uzantıları

mp4, .mov, .avi, .asf, .wmv, .flv, .mkv, .ts, m2ts, .dat, .mpg, .vob, .mts, .iso, .trp

Desteklenen ses formatları

MP3, WAV, AAC, OGG, FLAC, AIFF, Dolby® Digital AC3m, DTS® Digital Surround, Dolby® Digital Plus, PCM/LPCM, Dolby® TrueHD, ID3 Tag, MS-ADPCM, LC-AAC , HE-AAC ,COOK ,RA-lossless

Desteklenen görüntü formatları

JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF

Desteklenen altyazı formatları

.srt, .sub, .smi, idx+sub, .ssa, .ass

Televizyon sistemi

Digital TV: DVB-T

Kablosuz teknolojisi

802.11b/g/n

Giriş/çıkışlar

1 x güç (DC-in) girişi

2 x USB 2.0

1 x Gigabit LAN (1000Mbps)

1 x mini HDMI bağlantısı

1 x analog ses/video çıkışı

1 x dijital ses çıkışı (S/PDIF)

1 x SD/MMC kart yuvası (2-in-1)

1 x RF-girişi

1 x IR

Boyutlar

151.85mm x 106.7mm x 29.03mm

175g

Güç:

12Vdc, 2A

Güç Tüketimi

10W