Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Galatasaray'dan Anderson Hamlesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Wolfsburg'un Brezilyalı oyun kurucusu Diego Ribas'ın ardından Sarı-Kırmızılı yönetim, şimdi de gözünü Manchester United'ın başarılı yıldızı Luis de Abreu Oliveira Anderson'a çevirdi.
Teknik Direktör Fatih Terim, Melo'nun yerine geçen yıl kiralık forma giydiği Atletico Madrid'de Arda Turan'la birlikte UEFA Kupası'nın kazanılmasında büyük rol oynayan Diego'yu düşünüyordu. Yönetim, Brezilyalı yıldızın yüksek maliyeti sebebiyle transfer görüşmelerini askıya almak zorunda kaldı. Bu gelişme üzerine Terim, bu kez kaleci antrenörü Claudio Taffarel'i devreye sokarak M.United'da forma giyen bir başka Brezilyalı yıldız Anderson için nabız yokluyor. İngiliz kulübüyle 2015'e kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncunun 10 milyon Euro civarındaki yüksek bonservis bedeli bu transferin önündeki en büyük engel olarak duruyor. Taffarel'in, telefonla görüştüğü Brezilyalı yıldıza hem İstanbul'u hem de G.Saray'ı anlattığı öğrenildi. İlk başta Türkiye'de futbol oynamaya soğuk bakan Sambacı'yı Taffarel'in G.Saray'da oynamaya ikna ettiği ifade edildi. Melo'nun bu hafta sonuna kadar G.Saray'a olumlu cevap vermemesi halinde Sarı-Kırmızılılar, M.United ve Anderson'la resmen temasa geçecek.
[Resim: 254538_oliveira-anderson.jpg]
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün NK Olimpija Ljubljana ile özel bir maç yapacak olan Galatasaray , sabah saatlerinde özel bir uçakla Slovenya'ya hareket edecek. Saat 21.00'de Stozice Stadyumu'nda karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, maçtan sonra İstanbul'a dönecek. Bu karşılaşmada yeni transferler Hamit Altıntop, Burak Yılmaz, Dany ve Umut Bulut'un forma giymesi bekleniyor.G.Saray'ın efsane isimlerinden AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, GS TV'de yayınlanan 'Store Saati' isimli programa konuk oldu. Şükür, Sarı-Kırmızılı takımın yeni transferlerle şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu belirtti. Alınan oyuncuların çok kaliteli olduğunu söyleyen Hakan Şükür, "Fatih Terim oyuncu rotasyonunu iyi ayarlarsa G.Saray bu sezon da şampiyon olur." dedi.