Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Geleceğin Elektrikli Otomobilleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Elektrikli araçlar geleceğe damga vurmaya hazırlanıyor.
Yükselen petrol fiyatları otomobil üreticilerini alternatif yakıtlarla çalışan araçlara yöneltti. En popüler olan araçlar ise tabiki elektrikle çalışanlar. Geleceğe damga vurması beklenen 5 araç sizlerle.
Honda EV-STER
2011’de Tokyo Motor Show’da tanıtılan Honda’nın 2 kişilik üstü açık konsept tasarımı EV-STER ortalama 160 Km kullanılabiliyor. Halen üzerinde geliştirme çalışmaları yapılan araçta bilgi ekranı, internet bağlantısı ve navigasyon bulunuyor.
Peugeot BB1
Geleceğin elektrikli mikro aracı olarak lanse edilen araç Michelin ile birlikte geliştirilmiş. Tek şarjla 120 km yol alabilen araç 0-30 kilometre hızlanmayı 2.8 saniyede tamamlıyor.
Eliica
0-100 hızlanmasını 4.2 saniyede gerçekleştiren aracın son sürati 370 Km. Lityum ion bataryaların kullanıldığı 8 tekerlekli aracın her tekerleğine ayrı ayrı elektrik motorlarından güç aktarılıyor.
DeLorean
Efsane araç DeLorean, Epic EV ile birlikte tamamen elektrikli hale getirildi. 201 Km son sürate sahip olan araç 2013 yılında piyasada olacak.
Nissan Leaf NISMO RC
107hp’lik elektrik motorundan günücü alan Leaf NISMO RC 150km son sürate sahip. Karbon fiber şasisiyle standart ve sportif ekipmanlarla standart Leaf modelinde oldukça farklı bir görünüme sahip olan araç 0-100 Km’yi 6.85 saniyede kat edebiliyor.