Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: FB'lilere kötü haber!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edilen Juventus'un Sırp futbolcusu Milos Krasic, Sarı-lacivertli takıma gitmeyeceğini açıkladı.


Konu ile ilgili Sırp basınına açıklama yapan Krasic, Fenerbahçe ile anlaştığı haberlerini yalanlayarak, "Yakın gelecekte Fenerbahçe'ye ya da Türkiye'ye transfer olmayı düşünmüyorum" dedi.

Tecrübeli orta saha oyuncusu, hangi takımda forma giyeceği ile ilgili soruya cevap olarak; "Herşey menajerimin ve Juventus'un elinde, ben tam kapasite çalışmaya devam ediyorum ve bekliyorum. Umuyorum yakın zamanda herşey çözülecek" dedi.

Juventus'tan ayrılacağını da kesin bir dille belirten Krsic, "Juventus'tan kesinlikle ayrılıyorum. Burada oynama şansı bulamıyorum ve oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum. Bazen Turin'de kalmak istediğimi hissediyorum ama bu cehennemden çıkıp tekrar futbol oynayacağım günlere dönmek istiyorum" dedi.

Milos Krasic'in daha önce Fenerbahçe ile anlaşma sağlandığı iddia edilmiş, Fenerbahçeli yöneticilerin Juventus kulübü ile kıyasıya bir bonservis pazarlığı yaptığı iddia edilmişti.