Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Uygun Fiyatlı SSD Arayanlara Müjde
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Transcend, 2,5" Sata III 6GB/s hızındaki ekonomik SSD modelini tanıttı.
Transcend, 2.5" SATA III 6GB/s hızında yeni bir SSD modelini ürün gamına ekledi. Yüksek transfer hızı ve uzun ömürlü yapısı sayesinde en iyi performans sonuçlarını vaad eden yeni modelin en büyük artısı benzer performanstaki ürünlere göre hesaplı fiyatı olacak.

Transcend'in yeni SSD320'si, üst düzey performans arayanlara yönelik olarak SSD720'nin de içinde bulunduğu ailede yer alıyor. SSD720, 560MB/s transfer hızı ve 93.000 IOPS 4k rastgele dosya yazma değeriyle çok kısa yükleme zamanı ve ağır grafik, multimedya uygulamalarına verdiği hızlı tepkilerle üstün performans isteyenlerin tercihi olmuştu. Transcend SSD320 ile ise daha bütçe odaklı teknoloji meraklılarını ve oyunseverlere hitap edecek gibi gözüküyor.
[Resim: transcend-ssd320.jpg]
Uygun fiyatına rağmen SSD320 model içeriğinde kısıtlamaya gidilmemiş. SSD720 ile gelen yazılımlar SSD320de de bulunacak. Ücretsiz olarak verilen SSD Scope yazılımı SSDnin içinde bulunduğu şartlara göre performansı en üst düzeye çıkararak en son teknolojiyi, en uygun şekilde sağlıyor. Ayrıca System Clone ile de sabit diskinizi zahmetsiz bir şekilde yeni SSDnize aktarabiliyorsunuz.

SSD320 ile beraber ayrıca 3.5" bracketi de artık Transcend SSD lerin içinde son kullanıcıya ücretsiz olarak sunuluyor olacak. Transcend'in bir diğer avantajı ise SSD boyutları bugün birçok SSD üreticisi ürünlerini 60/120/240GB gibi kapasitelerde sunarken Transcend SSDlerin 64/128/256GB gibi değerlerde satıldığını hatırlatalım. Bu yaklaşık +%7 lik bir depolama avantajı demek.

Son olarak SSD320 için yaklaşık pazar fiyatlarının 64GB modelinde 79USD, 128GB modelinde 129USD gibi olacağı tahmin ediliyor.