Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Bilim Ölümsüzlüğü Pazarlıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ölümsüzlük artık, abonelik paketleriyle satılıyor.
1800'lerde yayınlanan Frankestein romanında ilk kez bilimin hayat vermesi ve ölümden geri dönüş temaları işlenmişti. O zamanlar için kafirlik gibi algılanacak bu düşünceler modern bilimin günlük konulardan oldu. Rusların yürüttüğü Project Avatar ilk olarak 2008 yılında, fiziki olmasa da bilinç olarak ölümsüzlüğün ulaşılabilecek bir kavram olduğunu iddia etmişti.

Avatar kavramı şu anda bu işi ticarete dökmüş durumda.Proje şu anda zenginlere açılmış durumda. 2015'de teslim edilmek üzere 2045 yılına kadar Avatar'a katılan insanlar kendi sanal kopyalarına ulaşacak.
[Resim: avatarpro.jpg]
Project Avatar'ın sattığı projeler arasında en ucuzu, zihninize ve tipinize beneyen bir robot kopyayı sunuyor. Projeye katılanlar, aylarca süren bir hazırlanma aşamasına dahil oluyor. Katılımcıların sesi, günlük hareketleri ve düşünce tarzları kaydediliyor. Bu veriler yapay bilgisayarlara girilerek dijital bir beyin oluşturuluyor.

Projenin insanlara sunduğu en uçuk çözümse 2045 yılında geçerli olacak. Size aynen benzeyen konuşan ve davranan bir hologramınız etrafta dolaşacak. Avatar adı verilen bu sistem ise projenin en pahalı hizmeti.
süpermiş:D ben de alacam :D
___________________
+repin verildi bu güzel şeyi paylaştığın için :)