Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Amazon Tablet Yağmuru Yapacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Giriş seviye tablet pazarının en çok satan isimlerinden Amazon, altı tablet birden tanıtabilir.
Kindle Fire adlı 199$’luk tabletiyle, önemli sayıda müşteri kitlesi elde eden Amazon, yeni tabletini tanıtma hazırlıkları yapıyor. Firma ser verip sır vermese de, Internet’te konuyla ilgili pek çok dedikodu dolaşıyor. Bugüne kadar en çok konuşulan dedikodulardan biri de, Amazon’un 7 inçlik bir tabletin yanında iPad’e rakip 10 inçlik bir tablet daha tanıtacağıyla ilgili oldu.
ABD’li Staples Demos Parneros adlı bir tedarikçi, olası Amazon tabletleriyle ilgili dedikodulara bir yenisini daha ekledi. Parneros’ göre Amazon, en azından 5-6 tablet birden tanıtacak ve bunların en azından biri 10 inçlik bir model olacak. Tabletlerin çeşitli teknik özellikleriyle birbirinden farklılık gösterecek.
[Resim: amazon-fire-touch-kindle-family-584.jpg]
Parneros, olası bir Amazon akıllı telefonuyla ilgili herhangi bir bilgi vermedi ancak bahsedilen 5-6 tabletten birinin telefon olabileceğine dair tahminler yapılıyor. Parneros’un iddiasına yapılan bir diğer tahminse; bu 5-6 tabletten en azından 2-3 tanesinin e-kitap okuyucu olduğuyla ilgili.

Amazon’un yeni tablet veya tabletlerini ne zaman tanıtacağı hala daha bilinmiyor ancak piyasada Google Nexus 7 gibi bir fiyat/performans canavarı varken, elini çabuk tutması gerektiği kesin.