Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: G.Saraylılara müjde... Geliyor!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Galatasaray'da yeni sezon hazırlıklarıyla birlikte transfer çalışmaları da sürerken Melo'nun bonservisi konusunda Juventus'la anlaşma noktasına gelindiği ve bu sorunun 2 gün içinde çözüleceği belirtildi.

[Resim: 230720121455256272087_2.jpg]


İtalyan kulübüyle bonsevis pazarlıklarında rakamı 8 milyon euroya düşüren ancak 6 milyon euroda ısrar eden sarı kırmızılıların Juventus'la ortak bir noktada anlaşama sağladığı ve ödeme detaylarının da planlanmasının ardından Melo'nun bonservisinin alınacağı belirtildi.

Anlaşmanın ardından Melo'nun da haftasonuna kadar İstanbul'a geleceği ve takıma katılacağı ifade edilirken yeni sezon hazırlıklarında futbolcuların sergilediği performans ve hırs teknik direktör Fatih Terim'i memnun ediyor.

Bu sezon birçok kulvarda birden mücadele edecek sarı kırmızılılarda oluşturulan alternatifli geniş kadro nedeniyle forma rekabeti içine giren futbolcuların forma rekabeti antrenmanlara da yansırken yoğun maç temposunu düşünen teknik direktör Fatih Terim'in sezon boyunca tüm oyuncuların hazır olmasını istediği belirtildi.

İTİNİZ HAYIRLI OLSUN xD
cincooooooooon :D