Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: İlk Windows 8 sertifikalı anakart!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dünyanın ilk WHQL Windows 8 Sertifikalı anakartı ASUS’tan!

[Resim: 20120722051046_asusp8z77m.jpg]


ASUS’un bu başarısının ardında, anakartların uyumluluk ve kararlı çalışma açısından Windows 8 lansmanına hazır hale getirilmesindeki çalışmaları var.

Asus, sahip olduğu potansiyelin tümünü, kullandığı en son teknoloji ve gelişmeleri dünya genelindeki tüm kullanıcılarına ulaştırma konusunda da bir numara olduğunu kanıtlıyor. Dünya lideri marka bu doğrultuda, ASUS P8Z77-M ürünüyle Windows Hardware Quality Labs (WHQL) sertifikasını alabilen ilk anakartı kullanıcılarına sunarak bir dönüm noktasına imza atıyor. Bu sertifika aynı zamanda, ürünün Windows 8 64-bit kullanımı için uygunluğunun resmi onayı olarak da kabul ediliyor.

Son derece titiz testlerden ve doğrulama aşamalarından geçirilen ASUS ürünleri, kullanıcılara en iyi deneyimi, tutarlılığı ve güvenilirliği sağlamayı sürdürüyor. Sözü edilen üç prensip, özellikle yepyeni bir işletim sistemini ortaya çıkarma hazırlıkları sürerken son derece büyük önem taşıyor. Bu yeni işletim sistemi için elbette son derece kapsamlı donanım ve yazılım testleri gerçekleştiriliyor. Kullanıcıların, Microsoft’un yeni nesil işletim sisteminin özelliklerinden ve avantajlarından büyük bir keyif alacakları tahmin edilirken kolay güncelleme, desteklenen yazılım ve sürücüler ile sistemlerini zahmetsizce Windows 8’e yükseltebilecekleri de garanti ediliyor.

Sertifikanın Anlamı
Resmi WHQL sertifikası, ASUS’un ürün uyumluluğu konusundaki çabalarının, var olan en nitelikli ürünün sunulmasıyla sonuçlandığını gösteriyor. Kullanıcılar P8Z77-M’in Windows 8 ile en iyi uyuma ve pek çok donanım konfigürasyonu ve uygulama çeşidi üzerinde en yüksek sistem tutarlılığına sahip olduğuna güvenebilirler.

P8Z77-M özellikleri

İşlemci

Intel® 2./3. jenerasyon Core™ i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® işlemciler için LGA1155 yuva

Yonga seti

Intel® Z77 Express yonga seti

Bellek

4xDIMM maks. 32GB DDR3 2400(O.C.)MHz destekli

Entegre grafikler

Intel® HD Graphics
Multi-VGA çıkış desteği: HDMI/DVI/RGB giriş

Grafik yuvaları

1 x PCI Express 3.0/2.0 x16

LAN

Gigabit LAN