Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: G.Saray'ın derdi Baros ve Riera
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sarı- Kırmızılı yönetimin asıl derdi, senelik maliyetleri toplamda 5 milyon 600 bin euro olan Baros ve Riera ikilisinden kurtulmak.

Şampiyon Galatasaray kadrosunu birbirinden önemli 5 yeni transfer hamlesi ile güçlendirdi. Sarı kırmızılı kulübün transferleri Hamit, Amrabat, Burak, Nany, Umut Bulut ile de bitmeyecek gibi. Teknik direktör Fatih Terim ise ayrıca Melo ve 2 oyucunun transferi için de bekleyişini sürdürüyor. Aynı şekilde sarı kırmızılı taraftarlar da hala müthiş bir transfer beklentisi içinde.

Galatasaray Yönetimi bu transferin maliyetini Şampiyonlar Ligi'nden gelecek gelir ile önemli ölçüde kapatmayı hedefliyor. Sarı kırmızılı yönetimin asıl derdi ise yapılacak transferler değil, elden çıkarılması gereken oyuncular. Galatasaray'ın Slovenya'da yapılması planlanan ikinci kampı sonrasında büyük bir olasılıkla gönderilmesi düşünülen oyuncular kesinlik kazanacak. Şimdilik iki oyuncu topun ağzında; Milan Baros ile Albert Riera'ya, ne yönetim ne de teknik heyet sıcak bakıyor. İki oyuncu da gönderilecek listesinin başında yer alıyor. Nasıl almasın ki, Fatih Terim'in kesinlikle kadrosunda düşünmediği Albert Riera 2 milyon 900, Milan Baros'a ise 2 milyon 750 bin euroyu bir sezonda ödenmek zorunda.

GalataSaray Yönetimi bu iki oyuncuyu bir şekilde elden çıkarıp yılda toplam 5 milyon 650 bin Euro tasarruf sağlama amacında. Eğer Baros ve Riera'nın satışı mümkün olursa bu önemli tasarruf hamlesi ile yeni transferler için Galatasaray'ın kasasını daha da rahatlayacak.

ENDONEZYA KAMPI İPTAL

Galatasaray'ın Endonezya'da gerçekleştirmeyi planladığı 2. kamp dönemi programı iptal edildi. Galatasaray Endonezya'nın başkenti Jakarta'da düzenlenen Java Turnuvası'na katılacak ve hazırlık maçları yapacaktı. Ancak Endonezya için özel uçak bulunamayınca kamp programı iptal edilmek zorunda kaldı.

Sarı-kırmızılılar Endonezya yerine büyük bir olasılıkla geçen yıl kamp yaptığı Slovenya'da yeni sezon hazırlıktlarını sürdürecek.

GALATASARAY HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Galatasaraylı futbolcular Avusturya kampının ardından 2 gün izin yapmıştı. Sarı kırmızılılar bu iznin ardından yeni sezon hazırlıklarını Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü.

Antrenmanın ilk bölümünde koşu ve ısınma, açma - germe hareketleri yapan sarı kırmızılılara yön değiştirme ve çabukluk testleri uygulandı. Test sonrası ise pas çalışması yapıldı. Antrenmanının ana bölümünde taktik çalışma yapıldı.

Fizik çalışmayla biten antrenmanda Burak Yılmaz, performans uzmanı Scott Piri yönetiminde idman yaptı. Yiğit Gökoğlan ise takımdan ayrı saha çalışması gerçekleştirdi.

Galatasaray'ın sabah antrenmanını eski oyuncularından Rigobert Song da takip etti.

Sarı kırmızılılar, hazırlıklarını yarın sabah 11.00'da ve akşam 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı idmanlarla sürdürecek.