Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: İşte Fener'in gizli planı!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Teknik Direktör Aykut Kocaman, Rus ve Suudi Arabistan kulüplerinin teklif yaptığı Slovak yıldızın en az 12 milyon euroya satılması durumunda, Bayer Leverkusen forması giyen Stefan Kiessling’in alınması için yönetime rapor verdi

[Resim: 200720120837500914074_2.jpg]

Fenerbahçe’nin, Bayer Leverkusen forması giyen Alman golcü Stefan Kiessling’i kadrosuna katmanın planlarını yaptığı belirlendi. Sarı-lacivertlilerin, Rus ve Suudi Arabistan kulüplerinin cazip teklifler yaptığı Miroslav Stoch’un satılması halinde Kiessling’i renklerine bağlamak istediği kaydedildi.


Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, Rus ve Suudi Arabistan ekiplerinin 15 milyon euroya yaklaşan rakamlar önerdikleri Stoch için “Ayrılmak isterse satılabilir” raporu verdiği ifade edildi. Sarı-lacivertli çalıştırıcı, transfer konusunda Stoch’un vereceği kararın belirleyeceği olacağına da özellikle vurgu yaptı.


Aykut Kocaman, Slovak yıldızın gitmeyi kabul etmesi halinde Kiessling’in alınmasını istedi. Sarı-lacivertli yönetimin, Bayer Leverkusen ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Alman golcünün transferi için Kocaman’a olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Bonservisi 8-9 milyon
İki sezon önce çok istediği Robert Lewandowski’yi Borussia Dortmund’a kaptıran Aykut Kocaman’ın, Polonyalı golcü ile benzer özellikler taşıyan 1.91 boyundaki Kiessling için de ısrarlı olduğu savunuldu. Geçen sezon 43 resmi maçta 17 gol atan Alman yıldızın 8-9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilebileceği ifade edildi.
Fenerbahçe’nin, Miroslav Stoch’u en az 12 milyon euro karşılığında satmayı kararlaştırdığı da öğrenildi. Sarı-lacivertli kulüp, 12 milyon euronun altında bir rakama Slovak yıldızı bırakmayı düşünmüyor.