Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Konuştuğunuzu Anlayan Cihaz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sesle yönlendirme özelliğine sahip QXV Primo serisi, sürücülere kolaylık sağlıyor!
Navitech'in QXV Primo serisi navigasyon cihazları "Voice Recognition" sistemine sahip. Türkçe bilen QXV serisi akıllı navigasyon cihazları ne dediğinizi anlıyor, söylediğiniz adres bilgilerine göre sizi yönlendiriyor. Yani navigasyon cihazınızla konuşarak anlaşıyorsunuz. Böylece daha kolay ve daha zahmetsiz şekilde adres buluyorsunuz. Dakikalar alan adresi yazma, aracınızı kenara çekip cihazla uğraşma zahmetine katlanmıyorsunuz. Daha kısa zamanda istediğiniz adreste oluyorsunuz ve aracınızda daha güvenli şekilde seyahat edebiliyorsunuz.
[Resim: 2012071611370078779.jpg]
Navitech QXV Primo serisi navigasyon cihazları "konuştuğunuzu anlamakla" kalmıyor. Ayrıca Trafik Mesaj Servisi (444, 524, 714 modellerinde) ile trafik çilesine de son veriyor. RDS-TMC yayınlarını alabilen ve decode ederek rotanızdaki trafik sıkışıklığını size önceden bildiren Navitech, alternatif rotalar çizerek sizi trafikten kurtarıyor. Dokunmatik LCD ve parlamayan ekranıyla, her açıdan kolay ve net bir görünürlük sağlıyor. 3D bina/arazi haritaları, 800.000 önemli adres datası, detaylı menü ve kavşak ayrımı görüntü özelliğiyle ile daha hızlı rota hesaplayabiliyor.

Bluetooth özelliğiyle yapacağınız telefon görüşmelelerinde eko ya da cızırtı olmadan konuşma olanağı sağlıyor. Ayrıca telefonunuzda kayıtlı numaralar anında cihazınıza yansıyor; bu sayede kolayca sizi arayan numarayı görebiliyorsunuz. İşlemcisiyle kullanım hızı artan ve ömür boyu bedelsiz güncelleme garantisiyle QXV Primo serisi, size ve aracınıza uygun olabilir.