Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Microsoft Office 2013 Müşteri Önincelemesi Hazır
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Microsoft, Office 2013'ü resmen tanııtı ve önizleme sürümünü indirmeye sundu. İndirin, deneyin!
Windows 8’in ardından Office 2013’ün de denenebilmesi için Müşteri Önincelemesi (Customer Preview) sürümü indirmeye açıldı. Popüler üretkenlik paketi yeni sürümü ile Metro dizaynına tam uyumluluk gösteriyor. Yani dokunuşlar Office 2013 ile önem kazanıyor. Ayrıca tahmin edebileceğiniz üzere Office 2013’te sayısız yenilik geliyor.
[Resim: offcp450.jpg]
3 yılın ardından yeni gelen paket bulut deneyimini de beraberinde getirecek ve dökümanların SkyDrive’a direkt kayıt olabilmesini sağlayacak. Daha sosyal bir Office 2013 bizleri bekliyor. Yammer servisi de iş anlamında özel bir sosyal ağın kurulması için Office ile iç içe. Ayrıca Skype entegrasyonu da yeni paketle birlikte gelen sosyal özelliklerden.
Microsoft, fiyat ya da tarih konusunda kesin bir bilgi vermiş değil. Tek bildiğimiz, Office 2013'ün Windows RT sürümünün, Microsoft'un tableti Surface ile birlikte geleceği. Ama bu konuda da bazı soru işaretleri var. Uzamanlara göre tabletlere gelecek olan sürüm debir önizleme sürümü olabilir. PC'ler için Office 2013'ün ise, 2013 yılının ilk çeyreğinde raflara çıkması bekleniyor.

Office 2013’te Windows Vista ve XP desteği de sona ermiş bulunuyor. Yani yeni paketi kullanmak için Windows 7 ve üzeri işletim sistemine sahip olmaktan başka çareniz yok.
full bulabilirsem indiririm ama sanırım bulabilmek için daha erken. :D:D paylaşım için teşekürler. :)
(19-07-2012, 11:02)dahi genc yazdı: [ -> ]full bulabilirsem indiririm ama sanırım bulabilmek için daha erken. :D:D paylaşım için teşekürler. :)

Rica ederim.Bende full bulabilecegini sanmiyorum.daha tam sürümü cikmadi:)