Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Dünyanın En Parlak Görüntülerini Çekin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Samsung EX2F, yüksek görüntü ve video kalitesinin yanı sıra Wi-Fi avantajı sunuyor.
Samsung Electronics, giderek genişleyen Wi-Fi özellikli Smart Camera serisinin yeni modeli EX2F’i pazara sundu. F1.8 lensli EX1’in başarısından sonra, yeni model, F1.4 lensi sayesinde, tüm kompakt fotoğraf makineleri arasında en parlak ve süper parlak fotoğraflar çekecek şekilde tasarlandı.
[Resim: samsung_EX2F_front_side.jpg]
EX2F, segmentinde gelişmiş F1.4 24 mm lens ile, geniş diyafram açıklığı seçenekleri sayesinde ışığın çok az olduğu koşullarda bile net görüntüler sağlıyor. Bu özellikler parametre ve modlar arasında daha hızlı değişiklik yapmayı sağlayarak manuel kontrol olanağını artıran profesyonel ön çevirme anahtarı (front wheel key) ve Çift Yönlü Çevirme Anahtarları (Dual Dials) kullanılarak kolaylıkla kontrol edilebiliyor. Ayrıca ışığın yetersiz olduğu ortamlardaki nesnelerin fotoğrafını çekerken bile net görüntüler sunan 1/1. inç, 12 megapiksel BSI CMOS sensör sayesinde, EX2F’in düşük ışıktaki performansı da artırıldı.
[Resim: samsung_EX2F_front.jpg]
EX2F’in F1.4 24 mm geniş açılı lensi, F 2.8 fotoğraf makinesi lensine kıyasla yaklaşık dört kat daha parlak fotoğraflar çekme olanağı sunuyor. Diğer bir yenilik ise, lens sisteminin dokuz grupta on bir öğeden oluşması ve dört asferik ve iki yüksek reaktif lens içermesidir. Bunlar bir araya geldiğinde, sensördeki ışık miktarını ve görüntü kalitesini %20, zum oranını ise %10 artırıyor.
[Resim: samsung_EX2F_back.jpg]
3.0” Swivel AMOLED ekran harika fotoğraflar çekerek bunları her tür ışıklandırma ortamında görüntülemek için gerçekten etkileyici bir performans sağlıyor. Ayrıca, bunu oldukça düşük miktarda pil gücü harcayarak yapıyor. Ekran filtresi hızla tepki vererek yüksek kontrastlı görüntüler elde edilmesini sağlarken, dönebilir ekran dar ve geniş açıyla, hatta kendi kendine fotoğraf çekimine ortam hazırlıyor. Ekran filtresi aynı zamanda nihai sonucu kolay bir şekilde kontrol etmek amacıyla tüm parametreleri tek ekranda bir araya getiren Samsung’un Akıllı Panel kullanıcı ara yüzeyine sahip.

Samsung’un Wi-Fi özellikli Smart Camera serisinin en son modeli olan EX2F, yüksek kalite fotoğraflar ile bağlantı kombinasyonunu yeni bir aşamaya taşıyor. Wi-Fi bağlantı özelliği sayesinde çekilen fotoğraflar bir PC’ye otomatik olarak yedeklenerek veya Bulut’a (Cloud) kaydedilerek güvenli bir şekilde saklanabiliyor. Ayrıca fotoğraflar kolaylıkla Facebook ya da Picasa gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılabiliyor veya e-posta yoluyla gönderilebiliyor.