Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Karşınızda Turkcell MaxiPLUS 5
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Turkcell'in yeni akıllı telefonu nihayet yüzünü gösterdi.
Turkcell, kendi markasını taşıyan yeni telefonu Turkcell MaxiPLUS5’i müşterilerine sundu. Android işletim sistemi (4.0 – Türkçe) ile kullanıcı deneyimini zenginleştiren cihaz, 3,5 inçlik hassas dokunmatik ekrana ve LCD IPS teknolojisi sayesinde daha parlak ve net ekran görüntüsüne sahip. ZTE işbirliğiyle geliştirilen Turkcell MaxiPLUS5, 800MHz’lik Qualcomm işlemcisine sahip.
Turkcell MaxiPLUS5’ın 1400 miliamperlik bataryası, 3G’de yaklaşık 200 saate varan bekleme ve yaklaşık 240 dakikaya varan konuşma olanağı sağlıyor. 5 megapiksel otomatik odaklanmalı kamerası bulunan ürün dahili 4 GB ve cihazla birlikte verelen 4 GB hafıza kartı toplam 8 GB’lık depolama alanı ve dahili NFC özelliğiyle geliyor.
[Resim: turkcell_t_maxiplus5%20on.JPG]
Turkcell’liler, Turkcell MaxiPLUS5’e 24 ay boyunca tarifesine ek ayda 5 ila 26 TL arasında fiyatlarla sahip olabilecek. İlk 3 ay boyunca 250MB internet ve 1 yıllık Turkcell TV Standart Paket hediye verilecek. Kurumsal hat sahipleri de 24 ay boyunca tarifesine ek ayda 5 ila 13 TLarasında fiyatlarla Turkcell MaxiPLUS5’e terfi edebilecek.
Dileyenler Turkcell MaxiPLUS5’e 549TL peşin fiyatıyla da sahip olabilecek. Hazır Kart’lılar ise Turkcell MaxiPLUS5’i, ayda sadece 24 TL’ye 24 ay taksitle satın alabilecek. Bu kampanyaya 1 yıl boyunca, her ay 250 MB internet, sınırsız Facebook ve Turkcell TV Standart paketi dahil.