Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: İlk Hedef Şampiyonlar Ligi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Atletico Madrid'in iki Türk oyuncusu Arda Turan ve Emre Belözoğlu yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi. Çalışmaların yorucu geçtiğini belirten Emre ve Arda yeni sezonda en önemli hedeflerinin Şampiyonlar Ligi’ne katılmak olduğunu söyledi.
İspanya'nın Atletico Madrid takımında gelecek sezon ilk kez birlikte oynayacak olan Arda Turan ve Emre Belözoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Segovia kentinin Los Angeles de San Rafael ilçesinde başladığı kampa Arda'nın da katılmasıyla iki Türk futbolcu ilk kez Atletico Madrid formasıyla birlikte antrenmana çıktı. Teknik direktör Diego Simeone'nin günde çift antrenman temposunu her iki futbolcu da ''yorucu ve zor'' olarak değerlendirse de, bulundukları ortamdan memnun olduklarını vurguladılar.

Arda Turan, ''Emre ağabey ile birlikte çalışmak benim için de çok keyifli. İlk gün biraz yorucu oldu ama her şey yolunda gidiyor, o yüzden çok mutluyuz. İnşallah Emre ağabey ile büyük başarılara imza atarız'' diye konuştu.

Atletico Madrid'in yeni sezondaki hedeflerine değinen Arda, ''Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı son anda kaçırdık, ama bu sezon ilk hedefimiz Şampiyonlar Ligi. Ve yine Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa adayız. Aynı zamanda İspanya Kral kupasına da. Üç dalda da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ligde, Real Madrid ile Barcelona'yı geçmek ihtimal dahilinde ama zor, bunun da farkındayız. Emre ağabey ile birlikte bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.
[Resim: ardaemrehaber3_14ZOB.jpg]
Emre Belözoğlu, ''İlk antrenmanlar çok zor geçiyor ama Arda kardeşimle burada olmak çok keyifli. Onun burada olması benim için iyi oldu, umarım takımın başarısı için mücadele ederiz'' dedi.

Takım içinde çok kaliteli futbolcular olduğunu dile getiren Emre, ''Takımın sürekli yenilenen bir yapısı var. Bunu hoca da takıma aşılamış. Kim olursa olsun, herkes takımda elinden geleni yapmaya çalışıyor'' diye konuştu.

Avrupa futbolunda kondisyonun çok önemli olduğunu ve bu yüzden ilk haftalarda kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptıklarını vurgulayan Emre, ''İlk hafta zor geçiyor, zaten Avrupa'da seviye böyle. Bu yüzden Avrupa'daki liglerin ve takımların diğer liglere ve takımlara karşı bir üstünlüğü var. Ama şimdi şikayet etme değil çalışma zamanı. İnşallah sakatlanmadan bu sezonu geçiririm ve takım olarak yeni başarılar elde ederiz'' dedi.