Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Transformer Pad Infinity Çığır Açacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dünyanın ilk Full HD ekranlı Android tableti iddialı geliyor.
İlk kez ocak ayında Tüketici Elektroniği Fuarı’nda görücüye çıkan ASUS Transformer Pad Infinity, dünyanın ilk Full HD Android™ tableti olarak mobil eğlence dünyasına yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Corning® Gorilla® Glass 2 ekranı, ASUS SonicMaster teknolojisi, Android™ 4.0 Ice Cream Sandwich özelliklerine sahip Full HD 1920 x 1200 Super IPS+ paneli, olağanüstü ince ve metalik kenarlı tasarımıyla ASUS Transformer Pad Infinity, hareketli hayatı seven ve interneti oyun, video, sörf gibi amaçlarla yoğun kullanan kullanıcıların dikkatini çekecek.
[Resim: asus-transformer-pad-infinity-02.jpg]
Transformer Pad Infinity, NVIDIA® Tegra® 3 T33 4-PLUS-1™ dört çekirdekli CPU’ya sahip ve bu da ayrıca 12-çekirdekli GeForce® grafik işlem birimi içeriyor. CPU’nun üstündeki ekstra pil-tasarruflu çekirdek, aktif bekleme, müzik ve video gibi düşük-enerjili görevleri yerine getirirken maksimum kullanım ömrü sağlıyor.

1.6GHz’de çalışan Transformer Pad Infinity’nin dört-çekirdekli işlemcisi, 1920 x 1080 piksellik full HD ekran üzerinde en güçlü HD oyunları oynamak ve ayrıca internette gezinmek için ideal görünüyor.