Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Ve Hamit Fenerbahçe'de..!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
G.Saray’a psikolojik üstünlük sağlamak için kesenin ağzını açan F.Bahçe, yılda 4 milyon Euro isteyen Hamit’i farklı bir formülle razı etti. Yıllık ücret çok fazla tutulmayıp, imza parasıyla takım içi dengeler gözetildi. Ama yine de 4 yıllık toplam maliyet 30 milyon TL’yi buldu.

[Resim: 090720120826579411637_2.jpg]

VE Fenerbahçe, Hamit transferini çok büyük ölçüde bitirdi. Sarı lacivertliler son anda büyük bir aksilik olmazsa Hamit’i yarın ya da çarşamba günü İstanbul’a getirecek ve ardından transferi resmen açıklayacak. Hamit ile her konuda anlaşan yönetim, milli futbolcuya yıllık 2.8 milyon Euro ücret ve ayrıca 2.5 milyon Euro imza parası verecek. 29 yaşındaki başarılı oyuncu imza attıktan sonra muhtemelen Fenerbahçe’nin İsviçre’de yapacağı hazırlık kampına katılacak.

Ali Yıldırım yoğun çalışıp halletti
HAMİT Altıntop’un F.Bahçe’ye transfer öyküsü son Milli Takım kampında başladı. Sarı lacivertli futbolcularla kampta yaptığı sohbetlerde Fenerbahçe’yi istediğini söyleyen Altıntop’un bu talebini yönetime ileten oyuncular, böylece ilk fitili ateşlemiş oldu. Hamit’in transferi ile ilgili Real Madrid kulübünden onayı alan yönetim ise, ardından tecrübeli oyuncu ile temasa geçti. Bu arada devrede olan Galatasaray ile bir rekabete girip fiyatın gereksiz artmasını istemeyen Fenerbahçe transferi sır gibi sakladı.
Bu süreçte Real Madrid ile de 3 milyon Euro bonservis bedeline anlaşan sarı lacivertliler için tek sorun, Hamit’in talep ettiği yıllık ücretti. Masadaki 4 milyon Euro takım içi dengeleri bozabilirdi. Burada devreye imza parası formülü sokuldu ve Hamit’e ekstradan 2.5 milyon Euro imza parası teklif edildi. 2.8 milyon Euro da yıllık ücret verilince Hamit öneriyi kabul etti.

Costa’dan vazgeçildi,Yobo gelecek
Hamit, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak ve takıma 16 Temmuz’da başlayacak yurt dışı kampında dahil olacak. Başarılı futbolcunun 4 yıllık maliyeti, 13.7 milyon Euro’yu (yaklaşık 30 milyon TL) bulacak. Hamit’in transferiyle Tino Costa’dan vazgeçen Fenerbahçe, Yobo’yu alıp transfere nokta koyacak.

Hamit: Her şey yakında resmileşir
TRANSFERİ konusunda sorular yöneltmek üzere ulaştığımız Hamit Altıntop, beklendiği gibi olay resmileşmeden konuşmaktan kaçındı. Yıldız futbolcu, konuyla ilgili kendi ağzından net bir şey yazılmasını istemediğini belirtirken, menajerinin Fenerbahçe ile görüşmelerde bulunduğunu ifade etti.

Maç başı para var mı?
Hamit, menajeri Reza Fazeli’nin Fenerbahçe’den yıllık ücretin yanı sıra, maç başına 15 bin Euro istediğini de belirtirken, bugün ya da yarın bir sonuç çıkmasını beklediğini sözlerine ekledi.

Yakın dostu Zenke doğruladı
Samsunsporlu futbolcu, samimi arkadaş olduğu Hamit Altıntop’un transferini twitter’dan duyurdu.

HAMİT Altıntop’un yakın arkadaşı olan Samsunsporlu Zenke, twitter hesabından Hamit’in yüzde 99.9 Türkiye’ye geleceğini söyledi.

Hamit’in hangi takım ile anlaştığını bildiğini söyleyen Zenke, milli futbolcunun top-class bir oyuncu olduğunu ve bu nedenle buna uygun bir takıma geleceğini belirtti. Nijeryalı futbolcu Hamit’in transfer olacağı takımı açıklamaktan kaçınırken, oynayacağı ekibin, maviler mi (Fenerbahçe) kırmızılar mı (Galatasaray) olduğunu söyleyemeyeceğini belirtti. Zenke, Hamit’in şampiyon olmak istediği bir Türk takımına gitmek istediğini söylerken, “Bunun için bütün paramı basarak bahis bile oynarım” dedi.