Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Alex açıklaması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aykut Kocaman “Alex’siz formül düşünmeliyiz” sözüne bizzat açıklık getirdi

“Sözüm sadece ona değil tüm takımaydı. Yoğun maç temposundan dolayı herkes dinlenecek. İsim hiç önemli değil. Yeri geldiğinde Kuyt da oturur kulübede. Her mevkiide alternatifimiz var. Ve bu şansı değerlendireceğim.”

[Resim: 080720120913460994070_2.jpg]

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman hazırlık kampına başlamadan kaptan Alex için söylediği “Alex’i ekonomik kullanacağım. Artık Alex’siz bir formül üretmeliyiz” sözleriyle sadece Brezilyalı yıldıza değil tüm takıma mesaj verdiği ortaya çıktı.

Kocaman “Oyuncu profili yaratmakta yavaş yavaş Alex’siz de seçenek oluşturmak adına adım adım gitmeye çalışıyoruz. Bu sezon bu anlamda birkaç adım atma amacındayım. Alex’i daha verimli kullanmak için maç sayısını biraz azaltacağız. Bunu yaparken Alex ile de konuşarak yapacağız” derken, Brezilyalı oyuncunun da twitter’dan “Gücüm yerinde. Az sakatık yaşıyorum. 3 yıl daha sahalarda olacağım” yanıtını sezon başlamadan kriz kapıda yorumlarına neden olmuştu.

KAPTANI ONORE ETTİ

BU sözlerin ardından Alex’i kulübeye çekmesine kesin gözle bakılan tecrübeli çalıştırıcının aslında tüm takımı kastettiği sonraki konuşmasında ortaya çıktı. Zira geçen sezon kadro kalitesinden dolayı sıkıntılı bir süreç geçirdiğini belirten Kocaman’ın “Bazı oyuncularımı dinlendirerek oynatamadım. Ve üzerlerine çok yük bindi. Bu da Süper Final öncesinde bizi en çok zorlayan etkendi. Ama bu yıl aramıza katılan oyuncularla daha bir kadro derinliği oluştu.

SÖZÜM sadece Alex’e değil tüm takımaydı. Herkesi yoğun maç temposundan dolayı yeri geldiğinde dinlendireceğim. İsim hiç önemli değil. Yeri geldiğinde Kuyt da oturur kulübede. Anlatmak istediğim her mevkii de alternatifimiz var. Ve bu şansı değerlendireceğim. Benim takım içinde kimseye önyargılı bakışım olmaz” dediği ifade edildi. .

KAPTAN Alex ise daha çalışmaların ilk gününden itibaren ağırlığını koymaya başladı. Kocaman, takımın ilk gün toplantısında kendisine duyduğu saygıyı göstermek adına konuşmasını bitirir bitirmez “Şimdi de kaptanınız konuşacak” diyerek oyuncusunu onore etti. İdmanlarda da as takım oyuncularını biraraya topladığında Topal-Cristian ve Alex üçlüsünü hep birarada oynatarak yeni transfer katılana kadar oyuncusuna olan güvenini de gösterdi.