Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Orhangazi'de 3 Araç Biribirine Girdi: 1 Yaralı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, şerit ihlali yapan minibüse otomobil, otomobile de hafif ticari aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza, saat 13: 00 sıralarında Orhangazi-Bursa Karayolu Marzim tesisleri önünde meydana geldi. Ayhan Ünver (48) idaresindeki 55 NV 494 plakalı minibüs Yat Fabrikası önünde sağ şeritten sol şeride aniden geçmek istediği esnada aynı yönde gitmekte olan Ercan Külli (46) idaresindeki 34 JB 4233 plakalı otomobil minibüse çarpıp savruldu. Bu esnada yine aynı yönde gitmekte olan Mustafa Berber (43) idaresindeki 34 JA 1712 plakalı hafif ticari araç da otomobile çarptı. Arada kalan ve savrulan otomobil takla attıktan sonra yol kenarında durabildi. Kazada otomobilde bulunan sürücü Ercan Külli'nin 44 yaşındaki eşi Serap Külli hafif yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan Serap Külli burada tedavi altına alınırken, kazada aynı araç içinde bulunan oğlu Kerem Külli kazanın şoku ile babasının kucağında gözyaşı döktü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.