Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Emekli Astsubaylar Kızılay Meydanı'nda Buluşacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, TEMAD üyelerinin 14 Temmuz'da "Pes" yazılı tişörtlerle Ankara Kızılay Meydanı'nda buluşacaklarını söyledi.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde emekli astsubaylara yönelik bilgilendirme toplantısına katılan TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser,

"Biz bir aileyiz diyorlar. Yemeği birimiz salonda, birimiz mutfakta, birimiz koridorda yiyoruz. Bu nasıl bir aile ortamıdır ki, birbirinden kopmuş, kırgın bir aile bu. Biz bu aile bir arada olsun diyoruz. Silahlı Kuvvetleri'nde 35 bin muvazzaf subay, 90 bin muvazzaf astsubay görev yapıyor. Oran olarak üçte bir. Aynı yerde aynı görevi yapıyorsunuz, paylaşıma gelince üçte bir ile diğerlerinin arasında uçurum var. Biz adaletli paylaşım istiyoruz. Bu güne kadar hiçbir hak talebinde bulunamıyorduk. İsteklerimizi söylediğimizde ya disiplinsizlikle suçlanıyorduk ya da 'ilgili mercilere ulaştırıldı' denilerek oyalanıyorduk. Artık bu devir bitti. TEMAD Genel Başkanlığı Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri. Bizim görevimiz de meslektaşlarımızın haklarını korumak, biz de bunu yapıyoruz yani demokratik hakkımızı kullanıyoruz" dedi.

14 Temmuz'da Ankara Kızılay Meydanı'nda emekli astsubaylarla buluşacaklarını belirten Keser, "Türkiye'nin her yerinden gelen emekli astsubaylarla, üzerinde 'Pes' yazan tişörtler giyerek büyük bir buluşma gerçekleştireceğiz. Ardından bir konserle büyük bir müzik şöleni yaşayacağız ve bunu tüm vatandaşlarımızla iç içe birlikte gerçekleştireceğiz. Şimdiden herkesi davet ediyoruz" diye konuştu.