Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Rize'de Karmate Grubu Solistine Tepki
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde konser veren Karmate Grubu solisti Resul Dindan kendisini dinlemeye gelen kalabalığın

önünde bir kişi ile yaşadığı laf dalaşında sarf ettiği söz, konser alanında bulunanlar tarafından tepki gördü.

Ardeşen ilçesinde Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Fırtına Rafting şenliğinde sahne alan Grup Karmate bir kişi ile girdiği diyalog tepkiye neden oldu. Grup Karmate Solisti Resul Dindan, kendisini izlemeye gelen binlerce hayranının önünde bir dinleyicisine "Konuşma Lan" diyerek tepki gösterince konser alanında bulunanlar alanı terk ederek tepki gösterdi.

Konserde, Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar yaptığı konuşmada

bölgeye yönelik yapılan turizm yatırımları hakkında söz ederken konuşmanın hemen ardından sahne alan Karmate Grubu, Bayraktar'ın açıklamalarını kastederek, "Burada bu akşam şarkı söylemeye gelmedik, konuşmaya geldik. Övünecek çok şeyimiz var" diyerek göndermede bulundu.

Dindar ayrıca, kendisi ve arkadaşlarıyla yeteri kadar ilgilenilmediğini ifade ederek organizasyon sahiplerini de topa tuttu.

Yaşanan bu durumun ardından bazı vatandaşlar Dindar'a tepki gösterdi. Dindan, bu sırada bir kişiye "Konuşma Lan" demesi gerginliğe neden olurken, yaşanan bu olay karşısında adeta şoke olan vatandaşlar konser alanını terk ederek Karmate grubunu protesto etti.

Dindar, daha sonra sarf ettiği cümleler için pişman olduğunu belirtip özür dileyerek final şarkısından sonra jandarma tarafından alınan geniş güvenlik önlemi altında sahneyi terk ederek şehirden ayrıldı.