Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: İşadamından Belediye Başkanına Saldırı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bolu'da bir işadamı, düğünde karşılaştığı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a küfür edip saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Karacasu beldesindeki Termal Otel'de düzenlenen bir düğün törenine katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ailesiyle birlikte otururken, işadamı Yılmaz B. yanında bulunan Celal T. ile birlikte masaya geldi. Alkollü olan Yılmaz B., Belediye Başkanı Yılmaz'a küfür etmeye başladı. Yaşanan arbedede Yılmaz B. ile arkadaşı Başkan Yılmaz'a yumruk atmaya kalkışırken, Başkan Yılmaz'ın korumaları şahısları etkisiz hale getirdi. Bolu İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız ve Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın da salonda bulunduğu esnada yaşanan olay sonrasında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz şahıslardan şikayetçi olurken, olay yerine gelen jandarma ekipleri tutanak tuttu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Yılmaz B., Boluspor kongresi öncesi yerel gazetelere yaptığı açıklamalarda şahsıma yönelik hakaret etti. Ben de kendi üslubumla cevap verdim. Dün akşam da davetli olduğum düğünde protokol masasında otururken arkadaşı ile yanıma gelerek küfür edip, hakaret ettikten sonra saldırdılar. Ne olduğunu da anlamadım. 'Yumruk yedi' deniliyor ama öyle bir şey yok. Ben de bunun üzerine kendisinden şikayetçi oldum" dedi.

İşadamı Yılmaz B., 2,5 yıl önce Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün katıldığı fabrika açılışında dönemin Ak Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin'in kurdele kesimi sırasında "Bu adamın burada ne işi var" sözlerine sinirlenerek, Metin'e yüzlerce kişinin önünde küfür etmişti.