Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Boğulan 3 Kız Kardeş, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Eyüp'te, serinlemek için denize giren ve dalgalara kapılarak boğulan 3 kız kardeş Gaziosmanpaşa'da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı. Genç kızların cenaze namazında yakınları gözyaşı döktü.

Göktürk Ağaçlı Köyü sahilinde denize giren Narin (17),Elif (18) ve Bahar Ulutekin (20) kardeşler kum çekilmesi nedeniyle boğulmuş, kardeşler denizden çıkarılarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Kardeşler, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Talihsiz kardeşlerin cenazeleri dün Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Yapılan otopsinin ardından 3 kızın cenazesi aile yakınları tarafından bu sabah alındı.

Cenazeler dini işlemlerin tamamlanmasının ardından ailenin oturduğu mahalleye getirildi. Ulutekin ailesinin oturduğu bina önünde toplanan komşuları ve yakınları, Narin, Elif ve Bahar için gözyaşı döktü. Cenazeler helallik alındıktan sonra Paşa Camii'ne götürüldü. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından 3 kardeş Habipler Mezarlığı'nda defnedildi.