Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Kılıçdaroğlu: "Dereyi Görmeden Paça Sıvanır Mı?"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu vekillerinin tahliye olması durumunda, TBMM Grubunu olağanüstü toplantıya çağırıp çağırmayacakları konusunda, "Dereyi görmeden paça sıvanır mı?" diye konuştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu vekillerinin tahliye olması durumunda, TBMM Grubunu olağanüstü toplantıya çağırıp çağırmayacakları konusunda, "Dereyi görmeden paça sıvanır mı?" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, partisinin Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda yapılan 11. Kadın Kurultayına katıldı. Kurultaydan ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Lideri, tutuklu vekillerinin tahliye olması durumunda, TBMM Grubunu olağanüstü toplantıya çağırıp çağırmayacakları konusunda, "Dereyi görmeden paça sıvanır mı? Bir bakalım tahliye olacaklar mı olmayacaklar mı, önce onu bir görelim" dedi.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin "Suriye'deki yönetimi destekliyor musunuz? Konuşmanızda bu net olarak anlaşılmadı" sözleri üzerine de, "Hayır öyle bir şey söylemedim. "Suriye'ye demokrasi ve özgürlüğün gelmesini istiyoruz' dedim" yanıtını verdi.
Haber İçin Teşekkürler