Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: F.Bahçelilere müjde... Geliyor!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hamit Altıptop, Milan’dan istediği parayı alamadı rotasını yeniden Türkiye’ye çevirdi.

Fenerbahçe ile Galatasaray yıldız oyuncu için sürekli fiyat attırırken Sarı-Lacivertliler bir adım öne çıktı.

Hamit Altıntop için müthiş kapışma... Real Madrid’te aradığı ortamı bulamayan ve fazla forma giyemeyen yıldız futbolcuyu transfer etmek için bilindiği gibi uzunca bir süredir hem Fenerbahçe, hem de Galatasaray yoğun çaba sarf ediyordu. Ardından İtalyan devi Milan’ın devreye girmesi iki büyük kulübün de hesaplarını alt-üst etti.

Ancak yapılan görüşmeler sonucunda Milan, Hamit Altıntop’a istediği ücretin çok altında bir rakam önerince yıldız oyuncu rotasını kesin bir şekilde Türkiye’ye çevirdi. Bu gelişmenin ardından transfer görüşmeleri için Hamit’in menajeri Reza Fezali, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile görüşmelerini hızlandırdı.

İki ezeli rakibin yıldız oyuncuyu kapmak için sürekli fiyat artırımına gittiği öğrenildi. Bu pazarlıklarda da Fenerbahçe’nin bir adım önce olduğu belirtildi. Hamit’in aklı ise paradan çok huzurda. Tecrübeli oyuncu kafasının rahat edeceği ve sorun yaşamayacağı bir kulübe imza atmak istiyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ İSTANBUL’A GELİYOR

Milan defterini tamamen kapayıp Fenerbahçe ve Galatasaray arasında bir tercih yapacak olan Hamit Altıntop, önümüzdeki hafta çarşamba günü İstanbul’a geliyor. Yıldız oyuncu geldiği andan itibaren inandığı ve güvendiği büyükleriyle bir görüşme yaparak transferi konusunda kesin bir tercih yapacak. Bunun sonucunda da Hamit Altıntop’un yeni kulübü belli olacak.

Habertürk