Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Şampiyonaya Sayılı Günler Kaldı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Satranç Türkiye Kulüpler Şampiyonasına Sayılı Günler Kaldı
05-22 Temmuz 2012 Tarihleri arasında Konya ilinde yapılacak olan Türkiye Kulüpler Şampiyonası katılacak takımlar netleşirken, takımların puan ortalamaları da belli oldu.


İlimizden Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte Sungurlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulüpleri de Türkiye Kulüpler Şampiyonasında Mücadele edecekler.

Birbirinden güçlü takımların mücadele edeceği Türkiye Kulüpler Şampiyonası sonunda ilk üçe giren takımlar Türkiye İş Bankası Satranç Birinci Ligine çıkacaklar.

Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı Mesut Çetinoğlu "ikinci defa böyle bir şampiyonaya ya katılma hakkı elde ettik, şu ana kadar turnuvaya katılmak için elimizden gelen her türlü fedakarlığı yaptığımızı düşünüyorum. Böyle büyük bir organizasyonunun içinde yer almak hiç de kolay değil, hedefimiz ilk üç içinde yer almak ve Satranç birinci ligine çıkmak, takım sıralamasında şu anda yirminci sırada bulunmaktayız, bir hafta sürecek olan Türkiye Kulüpler Şampiyonasında en iyi oyunları sergileyerek puanları toplamak istiyoruz. " dedi.

Birçok kulübün belediye spor kulüplerden ibaret olduğunu belirten çetinoğlu " Kahramanmaraş, Akdeniz, Bursa Büyükşehir, Antakya, Ödemiş, Kastamonu, Karaman, Çanakkale, Dalyan Belediye spor kulüpleri olduğunu bunun yanı sıra Türk Hava Yolları ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Taşkınköy ve Lefkoşa spor kulüplerinde katılacağı Satranç Türkiye Kulüpler Şampiyonasında Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübünün mücadele edeceğini söyledi. " Çetinoğlu "böyle büyük kulüplerde yabancı sporcuların yer aldığı gibi eski Türkiye Şampiyonlarının ve Türkiye de derece elde etmiş sporcularında bulunduğunu sözlerine eklerken, Türkiye Kulüpler Şampiyonasına sıralamasında puan olarak yirminci sırada yer alma başarısı gösterdiklerini, turnuva sonunda ise hedeflerinin ilk üçe girerek birinci lige çıkmak olduğunu ve Çorum ilini en iyi şekilde Türkiye Kulüpler Şampiyonasında temsil etmek istediklerini sözlerine ekledi.