Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Kandıra Plaj Kazasında Olen Şahsın Kimliği Hala Belirlenemedi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahillerindeki Cebeci Plajı'nda Büyükşehir Belediyesi Cankarkurma timlerinin jet-skilerin taşınmasında kullanılan aracın güneşlenirken kazaen üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybeden 50 yaşlarındaki şahsın kimliği hala belirlenemedi. Bu arada olayın ardından gözaltına alınan aracı kullanan itfaiyeci Mustafa Doğru kefaletle serbest bırakıldı.

Kandıra sahillerinin en ünlü plaj bölgelerinden Cebeci'de meydana gelen olay, denizdeki kotrol ve kurtarma çalışmalarında kullanılan jetskilerin sahile getirilmesinde kullanılan, itfaiye görevlisi Mustafa Doğru yönetimindeki 58 ZN 031 plakalı aracın, plajda güneşlenen şahsın üzerinden geçmesi sonucu meydana geldi.

Olayın ardından hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamayan ve olay yerinde üzerindeki şort ve havlunun dışında kimliğini belirleyici hiç bir belge ve telefon cihazı da bulunmayan 50 yaşındaki şahsın kimliği şu saate kadar belirlenemedi.

Sadece armalı yüzüğünün içinde Nevriye adı yazısı olan şahsın cenazesi, kimliğinin belirlenememesi ve yakınlarının da ortaya çıkmaması nedeniyle halen Kandıra Devlet hastanesi Morgu'nda bekletiliyor. Bugün Kandıra ilçesindeki belediye hoparlörleri ile cami hoparlörlerinden de anons yaptırılmasına rağmen cesedin kimliği belirlenemedi.

Bu arada aracı kullanan Mustafa Dıoğru'nun 30 yıllık deneyimli itfaiyeci olduğunu belirtilirken, verdiği ifadede jetskileri indirdikten sonra geriye dönerken aniden bağırışmalar duyduğunu, üzerinden geçtiği şahsın kendisini kısmen kuma gömdüğünden onu farkemedediğini söylediği öğrenildi. İtfaiyeci Mustafa Doğru gözaltına alındıktan sonra savcılığa verdiği ifadenin ardından mahkemeye sevkedilmi. Mahkeme itfaiyeciyi kefaletle serbest bıraktı.