Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Kılıçdaroğlu, Acılı Aileye Taziyede Bulundu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki çocuğunu sel felaketinde kaybeden aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Samsun'da afet bölgesinde incelemelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'ya dönüşte Havza ilçesi Çiftlik köyü Kaynarca Mahallesi'ne geçerek, sel felaketinde hayatını kaybeden iki çocuğun ailesini ziyaret etti. Dede Süleyman Yılmaz'ın evinde acılı aileye başsağlığı ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, taziye evinde ilk olarak anne Hüsniye Yılmaz ve sel felaketinden sağ kurtulan minik Azize ile bir süre sohbet etti ve yaşananlar hakkında bilgi aldı.

Bir süre aile ile baş başa görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, taziye ziyareti sonunda yaptığı açıklamada, "Hayatını kaybeden ailenin evini ziyaret ettik, başsağlığı diledik. Söylenecek başka bir şey yok. Aile gerçekten üzgün, kurtulanlar üzgün. Gönül isterdi ki kimse hayatını kaybetmesin. Ama maalesef yanlış politikalar devam ediyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP İl Yöneticisi Muharrem Erhan, CHP İlçe Başkanı Hasan Topbulut eşlik etti. Taziye ziyaretinin ardından Kılıdaroğlu Ankara'ya hareket etti.